Talvikengät

Keskustelun 'Laskettu aika tammikuussa 2012' aloitti Hannan, 7 marras 2012.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Hannan Tuttu foorumilla Elokuiset 2021 Heinäkuun äidit 2019

  Pitäisi ostaa tytölle talvikengät. Millaisia kenkiä teillä on/on ollut lapsilla ensiaskelkenkinä talvella?
 2. della_79 Rakastunut foorumiin

  meillä ei oo vielä minkäänlaisia ku Ilona ei vielä edes kävele. mietin kyl, et kuskaan sit tytön johonki kenkäkauppaan ja haen sit sieltä kunnolliset kengät.
 3. Hansu79 Peruskäyttäjä

  Roope käyttää ainakin alkuun isoveikan vanhoja superfitin kenkiä. Silloin ostaessa sanoivat niitä talvikengiksi,ovat kyllä enempi välikausimalli,mutta villasukan kanssa varsin lämpöisä kevyt gorekenkä. Santtu oppi kävelemään lokakuussa,joten mitään hirmuisia juoksuharjoituksia ei talvikeleissä pidetty. Viime alkutalvi meni noissa isommalla vallan mainiosti, kun ei ollut sitä talveakaan täällä niemennokassa. :(  Ja lokakuussa ostetut reilulla kasvunvaralla olleet 23 jäivät helmikuussa pieniksi, silloin ostettiin superfitin karvavuoriset 25 gorekengät. 
  Noiden koko on tosiaan 23, mutta se nyt ei menoa haittaa, kun ovat lähinnä jalan suojana. 99% ulkoiluajasta Roope on kuitenkin vaunuissa/peräkärrissä ja ryömiessäkin pysyvät kyydissä. Ja varmaan vasta helmikuulla oppii kävelemäänkin,meillä kun ollaan aika hitaita sillä saralla. Tällä hetkellä Roopella on aika siro jalka, 21 taitais olla oikeaoppinen koko. Harmittavasti pop:n tuulenpitävät toppatöppöset jäivät just pieniksi. 
  Talvikenkien valintaan vaikuttaa ehkä hiukan myös maantiede. Pohjoisessa jossa talvi on talvi, eikä lämmöt suhaa +10 ja -20 välillä avariinsa, ei gore ole ehkä tarpeellisin ominaisuus vaan pakkasenkesto. ;)
  Omakohtaista kokemusta ei ole, mutta tepsuista olen kuullut kehuja.
  Superfitillä on kapein lesti,vikingillä hiukan väljempi. Kenkäkaupassa saa kyllä hyviä neuvoja, kun vaan kysäisee. 
 4. Hannan Tuttu foorumilla Elokuiset 2021 Heinäkuun äidit 2019

  Kenkäkaupassa kävinkin, joita täällä on jopa yksi kappale ja valikoima aika suppea. Goretexit meille mukaan sieltä tarttui, tepsuista haaveilin mutten sitten viittiny alkaa netistä tilaamaan kun en oikein kokoakaan tiennyt. Ja eihän nuilla kengillä varmaan talven aikana hirveästi loppupeleissä olla kun vaunuissa nukkuessa käytetään kuitenkin töppösiä. Ja koko oli 21, 20 olis ollut sopivampi, mutta myyjän mukaan tuon 21:sen pitäisi mennä koko talven. Lisäksi meillä on kuomat joita käytetään sitten pakkaskenkänä ainoastaan.

Jaa tämä sivu