Syyskuun supinat

Keskustelun 'Maaliskuiset 2020' aloitti Bella Swan, 2 syys 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. little_angel Tuttu foorumilla Maalisäidit 2020

  Mulla kans ensi viikolla hammaslääkäri ja vähän samaa vikaa, ettei hirveästi suuta vielä uskalla ronkkia ilman yökkäilyjä :hungover: Onneksi aina voi sanoa henkilökunnalle, nii osaavat sitte varoa tai tarvittaessa päästää hetkeksi kääntymään siinä tuolissa.

  Mulla ei vielä selällä ollessa tee pahaa vaikka jo 14+ viikoilla porskutellaan. Mahallaan ei enää kärsi olla
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. Kosmoskukka Ihastunut foorumiin Maalisäidit 2020

  Tsemppiä hammaslääkäriin.:) Mulla meni yllättävän hyvin. Mainitsin heti alussa kaikki vaivat, niin varmaan siksi ei laskenut päätä alaspäin. Ei tullut yhtään huono olo, eikä yököttänytkään.
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Voittaja Voittaja x 1
 3. Freya88 Peruskäyttäjä Maalisäidit 2020

  Mie en oo saanut vielä aikaiseksi varata aikaa hammastarkastukseen.. Huomenna nt-ultra! :woot:
 4. Haisuli19 Aloittelija

  Hei! Nyt pakko saada purkaa omaa oloa tänne ja kysyä että onko täällä ketään muuta joka painii samojen tuntemus juttujen kans. Aikaisemminkin jo kirjoittelin että kun ei oikeen osaa nauttia ja iloita raskausajasta kun suurin tunne on pelko siitä että kaikki ei ole hyvin. Aina kun tuntuu jotain pientä nippailua, vihlontaa tai muuta tuntemusta mahassa niin ensimmäisenä mietin sitä että onko se pikkuinen kuollu nyt. Tiedän kyllä että kaikki nämä tuntemukset mahalla ovat varmasti kasvusta johtuvia eikä mitään vakavaa mutta en vaan voi mitään sille kauhealle tunteelle joka sitten puskee pintaan. Raskaudesta ollaan kerrottu vaan lähimmille ihmisille, muille en uskalla kertoa koska pelko siitä että kaikki ei olekkaan hyvin vaivaa. Oonko ihan yksin ajatusten kans vai onko muita samassa tilanteessa? :sorry:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 8
 5. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Ymmärrettävää ettei halua kertoa. Itse kerroin melko aikaisin töissä, sen verran vaikutti työsuoritukseen. Ajattelin silloin että tuokohan huonoa onnea, mutta kaikki on toistaiseksi mennyt hyvin. Sit mietin et entä jos ei ois menny hyvin, kaduttaisiko että oon kertonut? Ehkä :smiley-ashamed008
 6. Fii Tuttu foorumilla Maalisäidit 2020 Elomammat 2016

  Mulla vähän samaa, mutta toisinpäin että aina jos tuntuu vatsassa tunteita, vihlomista tms niin tiedän että kaikki hyvin ja siellä se kasvaa. Nyt tää oireeton jakso taas pistää miettimään onko kaikki hyvin..
 7. HenKa Tuttu foorumilla Maalisäidit 2020


  Hyvä pointti tämä.  Haisuli19:
  Pelko on normaalia ja yksilöllistä. Kiintymys syntymättömään lapseen on suuri jo hyvin varhaisessa vaiheessa, eikä minkään toivoisi vahingoittavan omaa pikkuista.
  Kohdussa lapsi tuntuu olevan turvassa, mutta samaan aikaan oman suojeluksen ja vaikutuspiirin ulkopuolella. Juuri se saattaa lisätä pelon tunnetta.

  Olisiko sinulla jotakin läheistä/tuttavaa, jolla olisi hyvät kuuntelijan lahjat? Asiasta puhuminen voisi auttaa.
  Neuvolastakin voisi saada tukea/jutusteluapua. Olin aikanaan neuvolan kautta juttelemassa psykologin kanssa. Odotin esikoistani ja synnytyspelkoni oli järjetön. Asian ääneen purkaminen jollekin kevensi henkistä kuormaa tosi paljon.

Jaa tämä sivu