Syntyneet toukokuiset <3

Anime

Vauhtiin päässyt keskustelija
Kerro vähän EO miten meni ja millä viikolla syntyi, jos jakselet :)

Edit. Ai tuolla onkin synnytyskertomuksia-osio erikseen, sori.
 

saara21

Oman äänensä löytänyt
Jooh komppaan animea ..ois tosi kiva kuulla sillaai vaik lyhyestikki kuha ite jakselet vaan
 

suvitus

Piirimestaruustason postaaja
Ehkä tähän voisi kerätä tiiviisti kootusti perustietoja, mitä sit haluaakaan jakaa, mut tyyliin syntymäpäivä, alatie/sektio, koko, raskausviikot, sukupuoli? Ja tarkemmat löpinät synnytyskertomuksiin?
 

palmikko

Puuhakas puhuja
Helmikuiset 2021
Mietin tässä että meneekö liian tarkaksi jos kertoo niitä asioita... Meinaan kun ne helkilöllisyys tiedot lapsista kannatais pitää oikeesti poissa netistä. En oo kyllä perehtynyt kuinka tarkkaan maistraatilta näkee syntyneet eripäiville, kunnille ja sukupuolen.

Mutta joo, jokainen toki saa kertoa oman mielen mukaan, is te olen vaan asiassa oikeesti varovainen enkä jaa lasten syntymistä tietoja, kuvia, nimenantamisia ym. Facebook issa yms.
 

Esikoisen saanut

Vauhtiin päässyt keskustelija
Toukokuunmammat 2015
Kiitos onnitteluista! Nyt meillä voidaan jo hyvin, kiitos kysymästä. :D Palmikolla on pointtinsa: tarkan synttärin ja stoorin kertominen ei välttämättä ole viisasta, kun samanlaista tarinaa ei ehkä ole kovin monella. Varovaisuus on lasten kohdalla hyvästä. Kaikki kävi meillä hyvin nopeasti, mutta pääasia on, että lapsi saatiin turvallisesti kohdusta ulos ja alkuhankaluuksien jälkeen alkoi toipua.
 
Top