Syntyneet syyskuulaiset

Keskustelun 'Laskettu aika syyskuussa 2014' aloitti catti, 12 heinä 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. catti Ihastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014

  Onnea Mariianen! :)
 2. Kiika Uusi käyttäjä

  6.10./ kiika / poika / 3930g / 51,5cm / 37,2 / 40+6

  Meillä laskettu aika meni ohi parilla päivällä, sunnuntai vastaisena yöllä alkoi supistaa 10-15min välein,kesti 4 tuntia,ajatteliin että kuin aamu valkenee saadan lähteä,aamulla loppui,tuli pari kertaa taas päivän mittaan,neljältä iltapäivällä alkoi taas,jatkui ja jatkui,mutta odotetaan vielä mutta kun alkoi tulla 5-10 min välein päätettiin kyllä lähteä sairalaan ajomatka 45min..tultiin sairalaan kl21.30 olin 6cm auki...poika syntyi 0.43.oli aika nopea toimintaa...
  Nyt jo kotona,isosisko 8v odotti jo kovasti pikkuveljeä ja äitiä kotiin,ihanaa!.....vaikka koko kroppa väsynyt ja kipeä sieltä sun täältä,rinnat aristaa nyt kuin maito nousee,onneksi kroppa kohta normalisoituu.
  • Tykkää Tykkää x 7
 3. catti Ihastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014

  Paljon onnea kiika!
 4. KissaMamma Aloittelija

  Oikein paljon onnea kaikille! :Heartbigred

  Mulla on ollut tässä vähän muut asiat mielessä, kuin tämä foorumi viime aikoina, mutta tulin taas katselemaan kuulumisia. :hello

  Olin siis se syyskuulaisten eka synnyttäjä ja minulle tehtiin hätäsektio raskausmyrkytyksen takia. Joku oli kysellyt, että mitkä oireet saivat minut hakeutumaan sairaalaan ja vastailen nyt vähän jälkijunassa mutta toivottavasti jollekin tästä on tulevaisuudessa hyötyä. Eli verenpaineet mulla pomsahti 200 tienoille ja hengitysvaikeuksia oli ollut jo jonkin aikaa, mutta luulin vauvan vain painavan keuhkoja. :confused2 Sitten minulle tulivat ylävatsakivut, jotka pahenivat yön aikana. Odottelin ja arvuuttelin siis kotona ensin n. 10 tuntia, että olenkohan tarpeeksi kipeä menemään synnytyspäivystykseen ja että ehkä se verenpainemittari on rikki jne. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis! No onneksi lopulta menin päivystykseen ja minulle annettiin saman tien kortisonipiikki vauvan keuhkojen kypsyttämiseksi ja sanottiin, että vauva syntyy piakkoin koska raskaus täytyy purkaa. Olin synnytyssalissa tiukassa seurannassa yön yli ja sitten tilanne meni niin pahaksi, että päädyttiin hätäsektioon.

  Oli kyllä aika rankka koettelemus kaikin puolin ja sektiohaavan paranemiseenkin meni yli kuukausi, kun siihen tuli sellainen onkalo joka vuoti.

  Nyt voidaan hyvin ja vauva on kolmen päivän päästä jo 3 kk ikäinen. Syö reippaasti ja kasvaa kovaa vauhtia. :)

  Tsempit kaikille vauva-arkeen!
  • Tykkää Tykkää x 11
 5. Itu1 Naimisissa foorumin kanssa Marraskuun äidit 2019 Syyskuunmammat 2014

  KissaMamma onnittelut vielä sullekin ja ihanaa että kaikki päättyi hyvin! Nyt kun on omakin synnytys takana, jotenkin ihan sydän pomppasi kun luki miten hurjat tunnelmat teillä on täytynyt olla! Mutta loppu hyvin kaikki hyvin. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Hilpertti Tuttu foorumilla Syyskuunmammat 2014 Kesämammat 2016

  9.9./Hilpertti/tyttö/2990/49//37+5

  Ilmottelen vasta nyt, kun liityin tänne.. Meillä tyttö päätti tulla maailmaan 16 pv ennen laskettua aikaa. Synnytys kesti 7 h.. Olin ensisynnyttäjä.
  Meillä tytön ennen aikaisella syntymällä tuntui olevan jokin tarkoitus. Vain 11 pv myöhemmin tytön isoukko menehtyi vain tunti sen jälkeen, kun oli pientä lapsenlapsenlasta pitänyt sylissään.
 7. catti Ihastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014

  Voi ei, otan osaa hilpertti :sad001
  Nopeasti on tyttö päättänyt tulla maailmaan. Onnea tytöstä !
 8. Tinro Uusi käyttäjä

  Lisäsin tuonne tuon 17.9.
 9. Hilpertti Tuttu foorumilla Syyskuunmammat 2014 Kesämammat 2016

  Hei. Sen verta korjaisin, että mei neiti oli 47 cm pitkä syntyessään. Muistin väärin. :D Eli 9.9. syntynyt neiti.
 10. catti Ihastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014

  Joo mä korjaan :D
 11. Pomme Aloittelija

  Me puutumme tästä listasta. Eli: 12.9.2014 / Pomme / poika / 3490g / 50,5cm / 36cm / rv 39+2.

Jaa tämä sivu