Synttärit

Keskustelun 'Laskettu aika joulukuussa 2016' aloitti Alise, 2 joulu 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Alise Tuttu foorumilla Joulumammat 2016

  Miten teillä juhlistetaan yksivuotissynttäreitä? Annatteko lapsille jotain lahjoja? Kaikki hyvät ideat juhlien suhteen ovat myös enemmän kuin tervetulleita.
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. Fuji Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020

  Meillä juhlat parin viikon päästä. Kauheasti oon koittanut miettiä mitä teen tarjottavia jne. Joku teema vois olla kiva kans mut Ääh ei tän muuton keskellä nyt kerkeisi mitään ihmeellistä..

  Tarjolle laitan varmaan perus täytekakku, jotain suolaista, pullaa, keksiä, juotavaksi mehua/kahvia..
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Mirri Tuttu foorumilla Toukokuiset 2021

  Me päädyttiin juhlimaan jouluaaton vauvaa ihan siinä joulun ohella perheen kesken. Ainoo muutos on että aattona kahvipöydässä on torttujen ja pipareiden sijaan ihan täytekakku. Kummit kahvitetaan kun tulevat kylään seuraavan kerran. Tulevina vuosina kun tulee kavereita niin pidetään sitte 'kaverisynttärit' erikseen :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 4. Mami' Addikti Kesäkuiset 2021 Huhtimammat 2016 Tammimammat 2017

  Me vietetään aattovauvan synttärit vasta tammikuussa kun jouluhösä on ohi:)
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. ALotta Rakastunut foorumiin Elokuunmammat 2014 Joulumammat 2016

  Me juhlittiin tänään. Riisipiirakat ja munavoi, tortut, piparit ja smoothiekakku. Niin ja muille myös juustokakkua. Pähkinöitä ja sipsiä.
  Itse annettiin oikeana päivänä yksi pieni pehmolelu. Muuten sai vierailta lahjat; astioita, legoja, sormivärejä ja vaatteita. Ei mitään teemaa eikä erikoisempia leikkejäkään.
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. mangusti80 Tuttu foorumilla Joulumammat 2016 Syysmammat 2018

  Mekin juhlittiin tänään. :) Sama kokoonpano kun ristiäisissä eli kummit, mummit ja sisarukset plus yhdet perhetutut. Ei leikkejä tai mitään muutakaan ihmeempää ohjelmaa, tarjottavia oli laidasta laitaan, täytekakun otin leipomosta ja sankarille tein hedelmistä "kakun" puolikkaan melonin sisään. Koristeet ostin sellaisia joiden ajattelisin menevän vielä pari seuraavaakin vuotta, eläinaiheisia viirejä ja pompomeja. Ja sitten oli pojan ekalta vuodelta kuvia ripustettuna seinälle, niitä sai vieraat ihmetellä.

  Olihan kyllä hommaa, mies jo totesi että voitaisko ens vuonna juhlia sitten vähän yksinkertaisemmin...No sit oonkin jo töissä niin pöydästä löytyy varmaan pipareita ja frödingen pakastekakku :grin
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. Piika Peruskäyttäjä

  Alotta, sinultapas sainkin loistavan vinkin! Nimittäin tuo smoothiekakku, sellaisen aion tehdä meidänkin tytön synttäreille. En ole ennen kuullutkaan sellaisesta niin piti heti googlettaa ja vaikuttaa hyvältä. Täytekakkua en ajatellut tehdä ollenkaan.. ehkä juustokakku sitten aikuisille mikäli kummit ja isovanhemmat on tulossa, on kuitenkin niin lähellä joulua..
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. viikku Tuttu foorumilla Lokaäidit 2020

  Me ollaan viimevuosina käyty jouluna minun mummoni luona helsingissä, mutta nyt halutaan olla joulu kotona joten käydään pojan synttärit viettämässä sielä. Mun vanhemmat ja veli tulee myös, joko mun äiti tekee kakun tai sitten käydään ostamassa pakastekakku :D Mitään spektaakkelia ei siis ole tulossa, katotaan sitten kun poika alkaa enemmän arvostaa juhlia :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. Marjasas Ihastunut foorumiin Kesä-äidit 2020 Heinämammat 2018

  Mekin juhlittiin viime viikonloppuna :) Isovanhemmat, kummit, enot ja tädit perheineen. Täytekakkua, voileipäkakkua, juustokakkua ja pientä muuta makeaa :) Ei meilläkään mitään ohjelmaa, katotaan sitte kun tyttö isompi :rolleyes:
  • Tykkää Tykkää x 2
 10. lumitukka Ihastunut foorumiin Joulumammat 2016

  Meillä suunnitelmissa pienimuotoista kahvittelua. Kaapista löytyy vähän koristeita ja kakku varmaan tehdään. Joku pieni lahja varmaan annetaan (muuten saa lahjaksi turvaistuimen )
  • Tykkää Tykkää x 2
 11. Vius Ihastunut foorumiin Joulumammat 2016

  Mun perheen kanssa juhlitaan sunnuntaina. Oon suunnitellut tarjottavaksi tavallisen täytekakun ja hedelmähirviön. Kakusta teen sellaisen vähäsokerisen, että voi pojalle antaa palasen. Sit jos nää tarjottavat saan tehtyä niin sen lisäks mokkapaloja, riisipiirakoita ja taatelikakkua ym sälää. En uskalla isommin suunnitella kun tuntuu että aikaa voi olla yllättävän rajallisesti, kun pitää siivotakin.
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. Fuji Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020

  Sen verran meillä muuttuu suunnitelma että teen vain kakun ja vietetään juhlat anopilla. Ensi vuonna sitten juhlitaan kunnolla :) meillä siis synttäreitä juhlitaan 16.12 ja muutto varmistui 17.12 eli kiire tulee

Jaa tämä sivu