Synnytyssairaalan valinta

Keskustelun 'Synnytys' aloitti Bella Swan, 17 syys 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Oletteko saaneet valita synnärin? Millä perusteilla olette tehneet valinnan?
 2. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Käsittääkseni Turussa ainakin siihen aikaan, kun pojan synnytin olisi saanut lähteä Saloonkin synnyttämään. Me ei tätä edes harkittu autottomina. Tyksiin päästiin hurauttamaan bussilla, kun synnytys ei ollut kovassa vauhdissa.
 3. Yxvaan Ihastunut foorumiin Elomammat 2016 Marraskuunmammat 2014

  Olisi toki saatu valita, mutta kun lähimpään sairaalaan on 135 km ja seuraavaan parisataa, niin valinta oli selkeä ja oman sairaanhoitopiirin sairaalaan mentiin.
 4. Dustis Tuttu foorumilla Lokakuun äidit 2019

  Meillä sai valita joko jonkun HUSin sairaalan tai KOKSin, eli periaatteessa oli mistä valita. Valinta tehtiin ykköstä odottaessa sen mukaan että mikä on tutuin sairaala ja minne lyhyempi matkakin, plus helppo ajaa perille kellonajasta viis ja saada auto parkkiin. Tämän toisen kohdalla edellisten hyvien kokemusten ja ykkösen hoitopaikan perusteella päädyttiin samaan sairaalaan.
 5. Miitu Addikti Jouluäidit 2020 Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Esikoisesta sai valita ja valitsin sairaalan jossa hoidettiin myös riskiraskauksia, koska ennenaikaisuuden riski oli läsnä ja sairaala oli tuttu kun jouduin siellä välillä asioimaan.

  Kakkosesta olisi varmasti saanut valita myös, mutta toki sairaala joka oli lähinnä (ainoa kaupungissa) koska emme omista autoa.

Jaa tämä sivu