Synnytyskertomus

Keskustelun 'Laskettu aika 2017' aloitti Kyfi9012530, 4 syys 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Kyfi9012530 Aloittelija

  Tässä vähän taustaa: Eka synnytykseni 2,5 v sitten käynnistettiin rv 42+0. Koko raskauden aikana ei silloin ollut mitään merkkejä, että synnytys olisi käynnistymässä.

  Käynnistetty synnytys oli kamala kokemus, ja toivoin kovasti nyt koko raskauden ajan, että saisin tällä kertaa kokea luonnollisen käynnistyksen. Mutta näytti pahasti siltä, että taaskaan ei tapahdu mitään. Pelkäsin kipua ja käynnistystä. Laskettu lähestyi, eikä mitään merkkiä synnytykseen valmistautumisesta.

  Sain yllättyä ihan täydellisesti,ja muutamassa tunnissa minulla olikin rakas poikamme sylissä :)

  http://blogit.kaksplus.fi/miiametso/2016/09/synnytys/
  • Tykkää Tykkää x 4
 2. Sapiisakki Tuttu foorumilla

  Minullakin käynnistettiin edellinen synnytys, vaikka supisteluja olikin ollut jo kolmisen vuorokautta putkeen. Ei ole käynnistämisestä mitään negatiivista sanottavaa, päinvastoin! Ilman kipulääkkeitä lopulta syntyi ja ihan loistava kätilö oli! Selvisin ilman tikkejä ja sain pojan pian syliin. Siinä iho ihoa vasten halailtiin pitkään ennen pojan kapalointia (oli useita synnytyksiä yhtaikaa menossa ja vähän henkilökuntaa). Tykkäsin kovasti keinutuolissa istumisesta pahimpien supistusten aikana. Mies(parka) oli kovasti apuna❤

Jaa tämä sivu