Synnytykset lähenee

Keskustelun 'Laskettu aika tammikuussa 2014' aloitti Saaga**, 26 loka 2013.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Saaga** Aloittelija

  Onko synnytysten läheneminen ruennut jo mietityttämään? Toiveita/pelkoja jne..
  Itseäni meinaa välillä kauhistuttaa (varsinkin kun tiedän suunnilleen mitä on edessä, esikoisen synnytys kesti 19h). Parempi yrittää olla ajattelematta koko asiaa, omalla painollaanhan se menee miten menee :)
 2. HaMi Aloittelija

  En jotenkin osaa vielä ajatella asiaa hirveästi. Hetkittäin mietityttää erityisesti kaikki mahdolliset kauhuskenaariot ja esimerkiksi se, kun muutenkin meikällä on todella alhainen kipukynnys joka asiassa, että kuinkahan käy... mutta yritän välttää stressiä, otetaan vastaan mitä tuleman pitää. :D
 3. Heleia Aloittelija

  Jännittää. Esikoista synnytettiin 28h ja nyt kätilö "lohdutti" et yleensä aika puolittuu toisen kohdalla. Tarkoittaisi se silti 14 tunnin urakkaa.. o.O
  Pelkopoli ja synnytystapa-arviointi kuukauden päästä toivottavasti vähän tuo apua omien ennakko-odotusten käsittelyyn.
 4. matti Peruskäyttäjä

  Mä jo luulin päässeeni pelosta, mutta viime erilaisa äotejä katsoessa alkoi ahdistaa uudelleen. Torstaina on kätilö, saa nähdä vieläkö laittaa lääkärille.
 5. Minipallo Peruskäyttäjä

  Hyvillä mielin. En aijo ottaa epiduraalia, ilokaasulla ja rautaisella asenteellakipuaaltojen yli, jotta näkisi piakkoin ihanan vauvamme :)

  Muulla ei oikeastaan ole väliä. Luotan jälleen omaan kroppaani ja hoitohenkilökuntaan että tulee mitä tulee, niin loppu hyvin, kaikki hyvin. Luotsaan itseäni näin positiivisesti siksi, koska se edesauttaa synnytystä.

  :) ja se toimi viimeksikin.
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu