Synnyttämään lähteminen

Keskustelun 'Laskettu aika maaliskuussa 2013' aloitti Emilia -82, 15 marras 2012.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Emilia -82 Peruskäyttäjä

  Nyt olisi taas karvat ajeltu, että ei haittaisi vaikka tulisi lähtö synnyttämään. On se vaan aina työn ja tuskan takana tuo karvojen höyläys. Maha on jo niin iso että ei näe edes bikinin rajoja vedellä. Noh, toivottavasti voin sitten kätilöä hauskuuttaa synnytyssalissa parturointi taidoillani.

  Esikoiseni syntyi 34+5 ja huomenna minulla on rv 34+5. Jos sen yli päästään, niin en ole ikinä ollut niin kauaa raskaana. 
 2. muksis Peruskäyttäjä

  Me käytiin tutustumassa synnytyssairaalaan ja taas painotettiin lähinnä sitä että kotona pitäisi olla mahdollisimman pitkään. En ole kassia jaksanut pakata tässä vaiheessa, kun vauva on edelleen todella ylhäällä ja toisaalta jos kerta kotona pitää tuntikausia pyöriä synnytyksen alettua, niin kai siinä jotain kamaa samalla kerkeää riipimään mukaankin. Ehkä sitten äitiyslomalla (joka alkaa perjantaina!) voi funtsailla.

  Itse toivoisin, että synnytys sujuisi mahdollisimman luonnollisesti. Tarkoituksena olisikin siis yrittää sairaalan toivomalla tavalla kestää kotona pitkään ja harjoitella etukäteen erilaisia asentoja miehen kanssa. Nähtäväksi jää miten käytännön toteutus tulee sujumaan ;).

  Meillä sairaala on sen verta lähellä, että ajatuksena olisi mennä taksilla (parkkipaikkoja huonosti) ja kun on kotiinlähdön aika mies voi hakea auton + vauvan vaatteet ja kuljetussysteemit kotoa. Ne on kyllä sikäli hyvässä järjestyksessä valmiina, ettei tarvi kun sanoa mistä ottaa mitäkin.
 3. SueC Peruskäyttäjä

  Harmi, että täällä on poistunut tuo sairaalassa vieraileminen perhevalmennuksen ohjelmistosta. :( Se olisi kiinnostanut kaikkein eniten. Jonkun verran on kuitenkin on kertynyt noita sairaalassa käyntejä, että onneksi tiedetään suurin piirtein missä mitäkin on.

  Meille tuli kutsu yksiin juhliin, jotka olisivat 23.2. Taidan kuitenkin jättää ne suosiolla väliin, sillä laskettuun aikaan on silloin viikko ja ajomatkaa kertyisi yhdelle päivälle lähemmäs 800 km. Varminta on jäädä kotiin 15 km päähän sairaalasta, kun eihän sitä koskaan tiedä milloin pitää lähteä synnyttämään. Mies voi kyllä mennä juhliin vanhempiensa kanssa. :)

 4. samaria Aloittelija

  Mulla kanssa Emilia sama juttu noitten karvojen ajelemisen kanssa :) Kun ei nää.Yritin jo kerran peilinkin kanssa :) No kohta taas näkee vai jääkö sitten maha millaiseksi makkara pussiksi synnytyksen jälkeen tielle...? :)
 5. Emilia -82 Peruskäyttäjä

  No nyt alkaa olemaan synnyttämään lähteminen jo hieman todellisempaa. Yöllä puoli yhden aikaan lorahti lapsivettä housuun. Kellahdin äkkiä sängystä pois etten kastele koko sänkyä. Miestä tökin ja sanoin että jotain lorahti housuun, että menen katsomaan oliko verta vai lapsivettä. Oli onneksi lapsivettä. Hetken päästä kun kävin uudestaan vessassa ja pyyhin, niin tuli vaaleanpunaista paperiin. 

  Eli nyt on menossa rv 41+3. Soitin sitten sairaalaan ja sanoivat että tulla aamupäivällä klo 11 näytille. Saattaa joutua vielä kotio tulemaan sen jälkeen. 

  Supistukset alkoivat yöllä yhden aikaan. Nyt tässä mietin kun kello kohta puoli viis, että pitäisikö jo soittaa anoppi paikalle. Nyt on suihkussa käyty, hiukset föönattu, pyyhe kalsareissa. 

  Odotan nyt seuraavaa supistusta että koska tulee ja olen kyllä merkannut kaiken ylös paperille. Sit voin mennä miestä herättämään. 

  Toivottavasti syntyisi tänään 17.3.2013. Jännittää kyllä synnytys todella paljon. Mutta kyllä siitä viimeksikin tuli hengissä selvittyä. 

Jaa tämä sivu