Syksyn ja talven tohinat

Keskustelun 'Laskettu aika huhtikuussa 2011' aloitti sanko, 2 loka 2012.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. sanko Naimisissa foorumin kanssa Toukomammat 2017 Heinämammat 2014

  Taitaa olla kesä ohitse, jatketaan siis tänne :)
 2. sanko Naimisissa foorumin kanssa Toukomammat 2017 Heinämammat 2014

  Kuinka paljon teillä lapsoset nukkuu?
  Meillä nukkuis n. 21-9 ja pari-kolme tuntia päikkäreitä päälle. Tosin nyt parina päivänä on herätty "jo" kasilta... Mietiskelin voisko olla joku kasvukausi menossa, syö ku hevonen ja nukkuu kun mikäkin :) ehkä siis joku parisen viikkoo - kuukasi on nukkunut noin.

  Voihan syksy, sais nää sateet jo hellittää. Ykskin päivä poika pomppi lätäkössä, jonne vajos sit lopulta polvia myöten :D ja kivaa tuntu olevan. 
 3. Evy80 Peruskäyttäjä

  Syksy on kyllä saapunut, sillä koirakaan ei tahdo mennä aamupissalle..... Kiirettä pitää, mutta onneksi päästiin käymään viikon lomareissulla Kreetalle joten nyt taas jaksaa kaiken tämän hässäkän ja asumisen remontin keskellä. Tänään käytiin poitsun kanssa lääkärissä ja kuten arvelinkin molemmat korvat tulehtuneet, onneksi ei kuitenkaan märkiä. Joten taas popsitaan kuuri. Jännä kun poitsu ei oikeestaan kipuile noita korviaan muuten kuin että ei anna puhdistaa niitä ja aamuisin yleensä räplää korviaan. Meillä mennään nukkumaan 20 - 21 ja herätään 7.30-8. Yhdet päivärutiinejasi jotka ovat kestoltaan tunnista kahteen ja jos iltasella ollan autolla liikenteessä niin saattaa ottaa pikku torkut.

Jaa tämä sivu