Syksyn ja talven tohinat

sanko

Keskustelun kolmiottelija
Heinämammat 2014
Toukomammat 2017
Taitaa olla kesä ohitse, jatketaan siis tänne :)
 
Kuinka paljon teillä lapsoset nukkuu?
Meillä nukkuis n. 21-9 ja pari-kolme tuntia päikkäreitä päälle. Tosin nyt parina päivänä on herätty "jo" kasilta... Mietiskelin voisko olla joku kasvukausi menossa, syö ku hevonen ja nukkuu kun mikäkin :) ehkä siis joku parisen viikkoo - kuukasi on nukkunut noin.

Voihan syksy, sais nää sateet jo hellittää. Ykskin päivä poika pomppi lätäkössä, jonne vajos sit lopulta polvia myöten :D ja kivaa tuntu olevan. 
 
Syksy on kyllä saapunut, sillä koirakaan ei tahdo mennä aamupissalle..... Kiirettä pitää, mutta onneksi päästiin käymään viikon lomareissulla Kreetalle joten nyt taas jaksaa kaiken tämän hässäkän ja asumisen remontin keskellä. Tänään käytiin poitsun kanssa lääkärissä ja kuten arvelinkin molemmat korvat tulehtuneet, onneksi ei kuitenkaan märkiä. Joten taas popsitaan kuuri. Jännä kun poitsu ei oikeestaan kipuile noita korviaan muuten kuin että ei anna puhdistaa niitä ja aamuisin yleensä räplää korviaan. Meillä mennään nukkumaan 20 - 21 ja herätään 7.30-8. Yhdet päivärutiinejasi jotka ovat kestoltaan tunnista kahteen ja jos iltasella ollan autolla liikenteessä niin saattaa ottaa pikku torkut.
 
Takaisin
Top