Suosittele kauppaa, ravintolaa, kampaajaa...

Keskustelun 'Vinkkejä äidiltä toiselle' aloitti Vargynja, 29 tammi 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Vargynja Moderaattori Staff Member Helmikuiset 2021

  Saitko jossain erityisen hyvää palvelua? Otetaanko suosimassasi liikkeessä lapsiperheet hyvin huomioon? Suosittele liikettä/yritystä/tms., jonka koet tavalla tai toisella kilpailijoita paremmaksi. :)
 2. Pingviiniemo Addikti Heinäkuiset 2021

  Hämeenlinna ravintola - Popino
  Hyvää ruokaa ja ihana palvelu.
  Kausimenusta löytyy usein erikoisempiakin annoksia. :thumright

  Plussaa siitä että ravintola sijaitsee linja-autoaseman vieressä, joten monet kerrat käytiin syömässä ja jatkettiin matkaa bussilla kotiin.
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Haukikanto Naimisissa foorumin kanssa Joulukuun äidit 2019

  Tampereen Rosendahlissa (hotellin ravintola) ei ollut nokkamukia taaperolle ja lisäksi tarjoilija kävi moittimassa poikaa joka ei jaksanut istua kunnolla vaan nousi kahdesti koko 3 ruokalajin menyn aikana seisomaan syöttötuolissa. Jäi todella paha mieli. Olimme poikaa jo kieltäneet ja poika kiltisti istuutui molemmilla kerroilla alas. Lisäksi tarjoilija ei säilyttänyt korona-turvaetäisyyttä puhuessaan pojalle vaan tuli ihan tyyliin 20cm päähän. Jotenkin olin niin pöllämystynyt että alkoi harmittamaan vasta jälkikäteen. Nyt jos olisin siinä uudestaan työntäisin tarjoilijan olkapäästä kauemmaksi ja sanoisin että homma on hallinnassa, säilytä turvaetäisyys ja tuo lasku.
  Ja poika oli syönyt todella nätisti, siististi ja kiltisti ja reippaasti siellä! Ei yhtään heitellyt lattialle muun muassa. En voi vaatia enempää reilu 1.5 vuotiaalta! Ruoka oli hyvää, siinä ei ollut moitittavaa, maistui lapsellekin miedot monipuoliset maut. Alle 3v ei tarvitse maksaa buffetissa, siitä myös iso plussa.

  Sen sijaan Ähtärissä hotelli Mesikämmenen ravintolassa oli nokkamuki pyydettäessä ja tarjoilijat oli ystävällisiä pojallekin.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
  Last edited: 20 heinä 2021

Jaa tämä sivu