Soseiden syönnin aloitus

Vellamo12

Kommentoinnin ninja
Joulukuun äidit 2019
Eilen tosiaan tehtiin illalla kaurapuuroa ja lisäsin siihen omaa maitoa ja hedelmäsosetta. poika tykkäsi niin paljon että meinasi pari lautallista hotkasta. Ja ei ole syönyt ennen noin paljoa. JA mikä parasta nukkui 7h putkeen :) Sai itsekin vihdoin levättyä oikeen kunnolla!
 

Evelin

Oman äänensä löytänyt
Hei Norppa'', ne maissivellit tulli oksennuksena ulos kaiken muun syödyn kanssa vaikka sitä velliä oli juotu vaan ihan muutama millilitra. Oltiin syöty porkkanasosetta ja ajattelin sitten kokeilla porkkana-peruna-velliä ja sekin tuli oksennuksena ulos tunnin päästä syömisestä ja tätä velliä oli syöty vain ihan tippa...en tiedä olisiko sitten jotain maitoallergiaa tai vastaavaa?

Tuota puuroa voisi kyllä kokeilla jonain iltana...olisi niin kiva nukkua ilman, että joku on kokoajan syömässä ja roikkumassa tississä. Meillä on alkanut menemään siihen, että päivisin ei oikein malta syödä ja sitten pitäisi olla koko yö imuttelemassa...
 

Vellamo12

Kommentoinnin ninja
Joulukuun äidit 2019
Meillä onneksi tuli vaan maissivelli ulos. Peruna-porkkana pysyi sisällä, mut ei auttanut unien pitenemiseen :/

Tosiaan suosittelen puuroa! Mäkin oon vähän paremmin levännyt nytten kun poika antaa pienen rauhan yöllä. MUTTA haluaa silti tissiä siinä kolmen pintaan (jos on menny nukkuu klo 21.30). Meilläkään ei malta syödä päivällä.
Tissin tarve tuntuu olevan suuri yöllä puuroista huolimatta, kunhan saa vaan parikin imaisua :(
Pakko alkaa kohta vierottaa...
 
Top