Soseiden syönnin aloitus

Keskustelun 'Laskettu aika huhtikuussa 2012' aloitti Emmy', 16 elo 2012.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Vellamo12 Kommentoinnin ninja Joulukuun äidit 2019

  Eilen tosiaan tehtiin illalla kaurapuuroa ja lisäsin siihen omaa maitoa ja hedelmäsosetta. poika tykkäsi niin paljon että meinasi pari lautallista hotkasta. Ja ei ole syönyt ennen noin paljoa. JA mikä parasta nukkui 7h putkeen :) Sai itsekin vihdoin levättyä oikeen kunnolla!
 2. Evelin Oman äänensä löytänyt

  Hei Norppa'', ne maissivellit tulli oksennuksena ulos kaiken muun syödyn kanssa vaikka sitä velliä oli juotu vaan ihan muutama millilitra. Oltiin syöty porkkanasosetta ja ajattelin sitten kokeilla porkkana-peruna-velliä ja sekin tuli oksennuksena ulos tunnin päästä syömisestä ja tätä velliä oli syöty vain ihan tippa...en tiedä olisiko sitten jotain maitoallergiaa tai vastaavaa?

  Tuota puuroa voisi kyllä kokeilla jonain iltana...olisi niin kiva nukkua ilman, että joku on kokoajan syömässä ja roikkumassa tississä. Meillä on alkanut menemään siihen, että päivisin ei oikein malta syödä ja sitten pitäisi olla koko yö imuttelemassa...
 3. Vellamo12 Kommentoinnin ninja Joulukuun äidit 2019

  Meillä onneksi tuli vaan maissivelli ulos. Peruna-porkkana pysyi sisällä, mut ei auttanut unien pitenemiseen :/

  Tosiaan suosittelen puuroa! Mäkin oon vähän paremmin levännyt nytten kun poika antaa pienen rauhan yöllä. MUTTA haluaa silti tissiä siinä kolmen pintaan (jos on menny nukkuu klo 21.30). Meilläkään ei malta syödä päivällä.
  Tissin tarve tuntuu olevan suuri yöllä puuroista huolimatta, kunhan saa vaan parikin imaisua :(
  Pakko alkaa kohta vierottaa...