Sisarukset

Lila-Aurora

Sukkela juttelija
Tammikuunmammat 2015
Vieläkö joku täällä käy? Aattelin kysellä että joko on lokakuisilla-12 pikkusisaruksia? Tai onko tulossa tai harkinnassa? Millä mielellä?

Entä onko isosisaruksia ja miten sisarusten välit on toiminu?
 
Itsellä siis esikoistyttö syntynyt 3.10.2012 ja nyt viikolla 7+4 odotellaan pikkukakkosta. Miehellä on vielä oma esikkonsa, 10-vuotias tyttö.

Esikoista odottaessa luin tätä foorumia ahkerasti, mutten koskaan kirjautunut, enkä oikeestaan tiedä miks. Nyt oon jo ihan koukussa! :)

Laskettu aika on 18.1.2015 (menkkojen mukaan) ja tuolloin esikko siis 2v4kk. Jännittää ja oikeestaan pelottaa tuleva arki. Just tänään tytöllä sai nukkumaan mennessä kauheet itkupotkuraivarit ja mietin että miten tällasistakin selvitään sit jos on vielä vauva tässä hoidettavana....
 
Tulinpa minäkin pyörähtämään täällä! Mulla esikoinen siis lokakuussa -12 syntynyt, ja viime elokuussa syntyi hänelle pikkuveli. Ovat toisilleen jo nyt kovin tärkeitä. Isosisko hoivaa ja pussailee veljeään, ja veli naureskellen ja kiljahdellen katselee siskonsa puuhia. :Heartred
 
Moikkis moi! Just mietin, et mitähän mahtaa kuulua kaikille niille, joiden kanssa tuli kirjoiteltua 2012, kun lokakuun vauveleita oottelimme.
Meillä olis suunnitelmissa raskautua ja raskauduinkin jo, mutta se räpellys päättyi keskenmenoon noin 3vkoa sitten.
Olis kiva pitää jotain juttua yllä. :happy:
 
Takaisin
Top