Silmien rähmiminen

Keskustelun 'Laskettu aika tammikuussa 2015' aloitti Bluemoon, 27 tammi 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Bluemoon Näppärä viestien naputtelija

  Meillä alkoi pari päivää sitten pikkuisella silmät rähmiä ihan tosissaan. Keltaista liisteriä joka liimas silmät kiinni oli tosi paljon ja koko ajan sai olla puhdistamassa. Olin jo viemässä lääkäriin kun muistin neuvolaohjeen että silmiä voi puhdistaa äidinmaidolla. Ja uskokaa tai älkää mutta eilen aloitettu äidinmaitopuhdistus tehosi kuin taika ja tänä aamuna ei sitten lääkäriä tarvinnut soitellakaan. Vain toisessa silmässä on vielä vähän rähmimistä. :) Käytiin kuitenkin neuvolassa varmuuden vuoksi näyttämässä ettei mitään tulehdukseen viittaavaa kuitenkaan vaan ollut.
  • Tykkään Tykkään x 4
 2. PiPaNat Kommentoinnin ninja

  Siis laitaks sä pumpulilapulle suoraan tissistä maitoa ja sillä pyyhit? Meillä rähmii enemmän tai vähemmän molemmat silmät. Oli jo paljon pahempanakin että parempaan päin on menossa mutta vuotaa vieläkin. Nla lääkäri sano eilen, että 8kk mennessä pitää olla loppunu! Siihen asti normaalia :eek:
 3. Minlex Sanaisen arkkunsa ammentaja Tammikuunmammat 2015

  Me käytiin joskus vuoden iässä sit rähmimisen takia kyynelkanavan avauksessa. Nopea toimenoide jossa lapsi hetken aikaa kanttuvei. Siihen loppui rähmiminen. Mutta sitä seuraillaan jonkun verran ennen operaatioo.
 4. Bluemoon Näppärä viestien naputtelija

  Joo ihan niin kuin veden kanssa puhdistus mutta maidolla. Käytän kyllä välillä keitettyä vettäkin puhdistukseen. Neuvolassa sanoivat että voi ihan tiputtaa maitopisaran silmään mutta me ollaan vaan pyyhitty.
 5. Kolibri Sanaisen arkkunsa ammentaja Tammikuunmammat 2015

  Meillä on silmät rähminyt kanssa ihan alusta asti. Pyyhin niitä vedellä/keittosuolaliuoksella useita kertoja päivässä.. Piäisköhän kokeilla tota maitoa? Tuntuu kyllä hurjalta ajatukselta tunkea makeaa maitoa silmiin..! :oops:
 6. NooraMaria Jostain jotain jo tietävä Tammikuunmammat 2015

  Meilläkin toi maito toiminut ihan super hyvin! En uskonut itsekään, että toimisi ennen kun päätin kokeilla ja tosiaan parin tunnin päästä jo ihme oli tapahtunut! :grin
  • Tykkään Tykkään x 2
 7. PiPaNat Kommentoinnin ninja

  Mä kokeilin nyt kans illalla. Saa nähdä huomenna rähmiikö vielä...
 8. PiPaNat Kommentoinnin ninja

  Meillä autto kans tuo äidinmaidolla pyyhkiminen! Aika hassua..
  • Tykkään Tykkään x 2