Sikiön liikkeet

Keskustelun 'Elokuiset 2020' aloitti Luojan luoma, 8 maalis 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Luojan luoma Aloittelija

  Tästä ei ollutkaan vielä ketjua, jotenka pistetääs ketju liikkeelle. Millä viikoilla tunsit ekaa kertaa sikiön liikkeet?
 2. Rouva V. Naimisissa foorumin kanssa Eloäidit 2020 Lokamammat 2018

  Rv 13 tais olla ekat. Mulla kolmas raskaus menossa
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Luojan luoma Aloittelija

  Itse tunsin joskus viikolla 14 pieniä hipaisuja ja mietinkin, voinko niitä oikeasti sillon vielä tuntea, mutta ultraaja sanoi, että on mahdollista. Odotan kuitenkin sitä päivää, kun potkut tuntuu oikein kunnolla niin, että lapsi ja puolisokin tuntee ne. Vielä ei ole niin selkeitä potkuja tullu.
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. bello Ihastunut foorumiin Eloäidit 2020 Elomammat 2016

  Noin viikolla 12. Puoliso tunsi kädellä potkuja viikon 17 lopussa.

  Mulla on istukka takana ja uudelleensynnyttäjä, niin sen vuoksi tunsin näin aikaisin.
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Gatusa Addikti

  Siina rv 13 alkoi tuntua mutta perjantain sairastelun jalkeen ei oikeastaan mitaan, klinikka kutsuu kun on muutoksia tapahtunut myos kohdunsuulla joten parempi katsoa kuin katua ja ehka mies uskoo paremmin jos laakari ohjeistaa (olen auki jo jonkin verran supistusten ja kipujen takia joten katsotaan tuleeko vuodelepokomennus taas kuten tokan lapsen kohdalla).
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 6. Susuka Peruskäyttäjä Eloäidit 2020

  Mä olen merkannut että 15+2 ois tuntunut mahdollisesti liikkeitä. Tuntui hetken ajan rytmikkäitä tökkäisyjä ja pystyin kuvittelemaan pikku jalat polkemassa vuoron perään. Myöhemminkin on jotain samankaltaista hentoa tuntunut, mutta en vieläkään varmaksi uskalla sanoa.
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. Seesam Tuttu foorumilla Eloäidit 2020

  Täällä ei ole vielä (rv 15+1) tuntunut mitään liikkeitä, mut eiköhän parin viikon sisään jo jotain tuntemuksia ala olemaan. Mistä sen tietää, onko istukka edessä vai takana?
 8. Blueberry17 Tuttu foorumilla Eloäidit 2020 Tammimammat 2017

  Ensimmäisen kerran tunsin liikkeitä 15+6, ihan pieniä hipaisuja niin että mietin voisiko olla. Edellisessä raskaudessa muistaakseni ekat liikkeet tunsin joskus viikon 17 aikoihin.
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. Blueberry17 Tuttu foorumilla Eloäidit 2020 Tammimammat 2017

  Niin, ja istukan sijainnin ne näkee ultrassa. Mutta siinä nt-ultrassa mulle sanottiin että vaikka oli takana silloin istukka, niin se voi liikkua vielä paljon kohdun kasvaessa joten ei voi oikein vielä tietää missä se lopulta sitten on.
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. Onnenomena Tuttu foorumilla

  Pientä kuplintaa on tuntunut silloin tällöin jo pitkään, mutta olen ajatellut, että voi olla suolikin. Mutta eilen (15+0) ja tänään on tuntunut niin paljon heltoja tökkäisyjä ihan sarjoina, että alan olla varma. Siitä huolimatta, että olen ensiodottaja. Kai sitä ensimmäisen raskauden aikanakin voi tuntea liikkeet tässä vaiheessa, jos kuulostelee niitä. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 11. Kyfi1461110 Aloittelija

  Oon ensiodottaja ja rv 19, eikä käryäkään.

  Oon tuntenut jo kuukausia sellaista eriskummallista hipaisua joka tuntuu siltä että sipaisi kylmägeeliä iholle. Mutta onko se sikiö, en tiedä
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. Edz Rakastunut foorumiin Eloäidit 2020 Kesämammat 2018

  Tyhmä kysymys, oletko itse tutkinut kohdunsuutasi vai kuinka? Itellä tulee välillä varsinkin kyykkyasennossa kova paine tuonne alakertaan ja olen miettinyt, että onko kyse jostain löysistä paikoista tms, kun ekassa raskaudessa ei ollut tällaista. Tosin ei siellä kyykyssä tuu paljon vietettyä aikaa, mut kyykym yhteydessä olen huomannut.
 13. QueenElizabeth Aloittelija

  Minulla tuntui ekat selvät liikkeet n. rv. 18, mutta sen jälkeen en ole taas tuntenut mitään. Huomenna alkaa jo 20. rv., mutta saattaa johtua siitä että istukkani on ihan edessä ja vaimentaa potkuja. Olisi kiva tuntea liikkeitä jo säännöllisesti niin tietää että siellä on vauvalla kaikki hyvin!
  • Tykkää Tykkää x 1
 14. Metti Peruskäyttäjä Eloäidit 2020

  Viime viikolla rv17+ tuntui ensimmäisiä hipaisuja :)
  • Tykkää Tykkää x 3
 15. Estelle_ Aloittelija Eloäidit 2020

  Tänään aamulla (20+1) ensimmäistä kertaa tunsin kun joku oikeasti tekee kärrynpyöriä sisälläni. Ulospäin näkyi myös muutama potku. En ymmärrä miten tämä pikkuinen vasta nyt heräsi kunnolla, koska aiemmin en ole juurikaan tuntenut mitään. Nyt tuntunut koko aamun kun pikkunen riehuu sisälläni:smiley-bounce016
  • Tykkää Tykkää x 9
 16. Nepeta Cataria Naimisissa foorumin kanssa Eloäidit 2020 Heinämammat 2016 Elomammat 2018

  Olisko jotain 17rvk alkanut tuntumaan jotain hipsutusta. Nyt 31rvk vatsa heiluu ja pomppii kun vauveli on vauhdissa. Melkein alkaa jo sattumaan kun kyljessä on suosikkipotkupaikka.

Jaa tämä sivu