Seuraa raskautta kännykältä käsin kätevällä sovelluksella

Vargynja

Admin
Staff member
Administrator
Helmikuiset 2021
Onnea odotukseesi!

Vau.fi Odotus
on juuri sinun raskauteesi tahdistettu odotusapplikaatio. Se kertoo kaiken siitä, mitä katseeltasi piilossa tapahtuu: saat joka päivä tietoa vauvasi kehitysvaiheesta ja oman kehosi muutoksista.

kuvakollaasiapp.jpg


Applikaatiota voi käyttää myöhemmin myös lapsesi kehityksen seuraamiseen, hedelmällisten päivien ennustamiseen, ihanien valokuvien muokkaamiseen ja jopa synnytyssupistusten laskemiseen!

Pääset kirjautumaan sovellukseen samalla tunnuksella, millä tänne foorumille ja omiin tietoihisi etusivulta (VAU.fi). Sinun ei siis tarvitse luoda sinne uutta tiliä. :)

Lue lisää applikaatiosta tästä artikkelistamme.

Ja lataa ilmaiseksi:

Tästä AppStoreen
Tästä Google Playhin
 

papupapu

Oman äänensä löytänyt
Marraskuiset 2022
Onko joku ottanut tätä käyttöön? Mitä ajatuksia, ootteko tykänneet?:Slightly Smiling Face: Mulla jo kaksi joten mietin onko tarvetta useammalle:Smiling Face With Open Mouth And Cold Sweat:
 

Vargynja

Admin
Staff member
Administrator
Helmikuiset 2021
Valitettavasti tässä on joku häikkä eikä tällä hetkellä löydy appstoresta. :sad-face: Sitä ollaan korjaamassa, mutta en valitettavasti tiedä kuinka kauan menee.
 

Vargynja

Admin
Staff member
Administrator
Helmikuiset 2021
Tänään saamani tiedon mukaan Odotus-sovellus ei tulekaan enää nykyisessä muodossaan palaamaan Appstoreen. Aikomuksena on ongelman korjaamisen sijaan tehdä kokonaan uusi parempi sovellus. Lisää tietoa täällä.
 

macudavauva

Jostain jotain jo tietävä
Marraskuiset 2022
Mulla ei oo vielä mitään sovellusta Aiheeseen kännykässä. Täytyy tähän ehkä tutustua. :)
 

Strelitzia

Oman äänensä löytänyt
Marraskuiset 2022
Harmi, ettei sovellus ole tällä hetkellä saatavilla. Nettisivuilta pystyy lukemaan onneksi myös viikkokohtaiset muutokset.
 
Top