Seuraa raskautta kännykältä käsin kätevällä sovelluksella

Vargynja

Admin
Staff member
Administrator
Helmikuiset 2021
Onnea odotukseesi!

Vau.fi Odotus
on juuri sinun raskauteesi tahdistettu odotusapplikaatio. Se kertoo kaiken siitä, mitä katseeltasi piilossa tapahtuu: saat joka päivä tietoa vauvasi kehitysvaiheesta ja oman kehosi muutoksista.

kuvakollaasiapp.jpg


Applikaatiota voi käyttää myöhemmin myös lapsesi kehityksen seuraamiseen, hedelmällisten päivien ennustamiseen, ihanien valokuvien muokkaamiseen ja jopa synnytyssupistusten laskemiseen!

Pääset kirjautumaan sovellukseen samalla tunnuksella, millä tänne foorumille ja Vaukirjan sivuille. Sinun ei siis tarvitse luoda sinne uutta tiliä. :)

Lue lisää applikaatiosta tästä artikkelistamme.

Ja lataa ilmaiseksi:

Tästä AppStoreen
Tästä Google Playhin

Usein kysytty kysymys:

Kuinka lisään raskauden?


1. Mene asetuksiin (hammasrattaan kuva).

2. Jos olet merkannut itsesi yrittäjäksi, poista yritys status. Jos latasit tämän vasta plussattuasi siirry suoraan kohtaan kolme.

3. Valitse "Lisää" tekstin alta kohta "Raskaana"

4. Valitse valikosta, jossa näkyy pelkkiä viivoja, haluatko että raskaus lasketaan kierron ensimmäisen päivän vai hedelmöityspäivän perusteella vai tiedätkö jo lasketun ajan.

5. Aseta edellä valitsemasi päivämäärä tekstin "Edellisten kuukautisten ensimmäinen päivä" alle. (Joo, se teksti hämää. Odotamme että näitä työstävä tekisi asialle jotain).

6. Jos valitsit edellä ensimmäisen kiertopäivän aseta vielä kierron pituus.

7. Valitse vielä "Valmis". Nyt sinun pitäisi päästä seuraamaan raskauttasi viikko viikolta. :)
 
Hei!
Asun Ruotsissa ja jos ymmärsin oikein, en pääse kyseistä sovellusta sen takia käyttämään? :sad001 Harmittaa, kun olisi tosi kiva olla joku suomalainen sovellus!
 
Hei!

Valitettavasti sovellus on tällä hetkellä ladattavissa vain Suomessa. :sad001 Olen koittanut ehdotella että se saataisi muuallakin, mutta toistaiseksi asia on jäänyt seisomaan.
 
Hei!

Valitettavasti sovellus on tällä hetkellä ladattavissa vain Suomessa. :sad001 Olen koittanut ehdotella että se saataisi muuallakin, mutta toistaiseksi asia on jäänyt seisomaan.

Kiitos vastauksesta. :) Toimisikohan se, jos joskus Suomessa käydessäni sen lataan kännykkään... niin toimiikohan se silti sitten täällä ollessani, tiedätkö yhtään? Minulla on kuitenkin suomalainen puhelinliittymäkin käytössä täällä.. :)
 
Deleng jos lataat sen Suomessa käydessä niin pitäis toimia sen jälkeenkin. :)
 
IT-tuki tutkii asiaa jotta se saataisi toimimaan sielläkin. :) Mutta pitäisi tosiaan toimia kun on kerran sen ladannut.
 
IT-tuki kertoi että sen pystyy lataamaan nyt ulkomailla, myös Ruotsissa. Onnistuuko? Jos ei niin lähden selvittelemään lisää, missä vika. :)
 
IT-tuki kertoi että sen pystyy lataamaan nyt ulkomailla, myös Ruotsissa. Onnistuuko? Jos ei niin lähden selvittelemään lisää, missä vika. :)

Ihanaa, että teillä reagoidaan näin nopeasti! Kävin kokeilemassa, mutta edelleen tulee valitettavasti sama teksti "This item is not available in your country". Laitoin oheen vielä kuvakaappauksen.
Onhan mulla oikea sovellus? Yritin hakea suoraan playstoresta vau.fi - ei löydä mitään - ja sitten hain Googlen kautta vau.fi jonkun artikkelin kautta sen linkin playstoreen ja siitä tulee siis tämä virheilmoitus. :sad001
 

Liitteet

  • Screenshot_20190627-135015_Google Play Store.jpg
    Screenshot_20190627-135015_Google Play Store.jpg
    18.6 KB · Katsottu: 9
Kyllä tuo oikealta sovellukselta näyttää. Pahoittelut kun ei toimi vaikka pitäisi. Kiitos kärsivällisyydestä ja kuvakaappauksesta. Laitan kuvan IT-tuelle niin saadaan toivon mukaan toimimaan.
 
IT-tuki sanoi että nyt pitäisi sen lataus onnistua. :) Onnistuuko?
 
Takaisin
Top