Seuraa raskautta kännykältä käsin kätevällä sovelluksella.

Sohwia

Sanavalmis juttuseppä
Marraskuunmammat 2015
Elomammat 2017
Onnea odotukseesi!

Vau.fi Odotus
on juuri sinun raskauteesi tahdistettu odotusapplikaatio. Se kertoo kaiken siitä, mitä katseeltasi piilossa tapahtuu: saat joka päivä tietoa vauvasi kehitysvaiheesta ja oman kehosi muutoksista.

kuvakollaasiapp.jpg


Applikaatiota voi käyttää myöhemmin myös lapsesi kehityksen seuraamiseen, hedelmällisten päivien ennustamiseen, ihanien valokuvien muokkaamiseen ja jopa synnytyssupistusten laskemiseen!

Pääset kirjautumaan sovellukseen samalla tunnuksella, millä tänne foorumille ja Vaukirjan sivuille. Sinun ei siis tarvitse luoda sinne uutta tiliä. :)

Lue lisää applikaatiosta tästä artikkelistamme.

Ja lataa ilmaiseksi:

Tästä AppStoreen
Tästä Google Playhin

Usein kysytty kysymys:

Kuinka lisään raskauden?

1. Mene asetuksiin (hammasrattaan kuva).

2. Jos olet merkannut itsesi yrittäjäksi, poista yritys status. Jos latasit tämän vasta plussattuasi siirry suoraan kohtaan kolme.

3. Valitse "Lisää" tekstin alta kohta "Raskaana"

4. Valitse valikosta, jossa näkyy pelkkiä viivoja, haluatko että raskaus lasketaan kierron ensimmäisen päivän vai hedelmöityspäivän perusteella vai tiedätkö jo lasketun ajan.

5. Aseta edellä valitsemasi päivämäärä tekstin "Edellisten kuukautisten ensimmäinen päivä" alle. (Joo, se teksti hämää. Odotamme että näitä työstävä tekisi asialle jotain).

6. Jos valitsit edellä ensimmäisen kiertopäivän aseta vielä kierron pituus.

7. Valitse vielä "Valmis". Nyt sinun pitäisi päästä seuraamaan raskauttasi viikko viikolta. :)
 
Last edited by a moderator:
Takaisin
Top