Seuraa raskautta kännykältä käsin kätevällä sovelluksella

Keskustelun 'Marraskuiset 2018' aloitti Vargynja, 21 helmi 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Vargynja Moderaattori Staff Member Helmikuiset 2021

  Onnea odotukseesi!

  Vau.fi Odotus
  on juuri sinun raskauteesi tahdistettu odotusapplikaatio. Se kertoo kaiken siitä, mitä katseeltasi piilossa tapahtuu: saat joka päivä tietoa vauvasi kehitysvaiheesta ja oman kehosi muutoksista.

  [IMG]

  Applikaatiota voi käyttää myöhemmin myös lapsesi kehityksen seuraamiseen, hedelmällisten päivien ennustamiseen, ihanien valokuvien muokkaamiseen ja jopa synnytyssupistusten laskemiseen!

  Lue lisää applikaatiosta tästä artikkelistamme.

  Ja lataa ilmaiseksi:

  Tästä AppStoreen
  Tästä Google Playhin
  • Tykkää Tykkää x 1
  Last edited: 6 loka 2018
 2. Wendyn Aloittelija

  Moi! Play-kaupassa näkyy, että sovellukseen on tehty päivitys 8.11. No 9.11 alkaen en ole enää saanut sovellusta toimimaan :/ Poistin ja asensin uudelleenkin, mutta puhelin ei enää avaa sovellusta ollenkaan ä..
 3. Vargynja Moderaattori Staff Member Helmikuiset 2021

  Hei! Kiitos ilmoituksesta. Laitan tiedon eteenpäin IT-tuelle. Voi olla että kyseessä on jokin isompi ongelma, joka on tullut tuon päivityksen myötä. :sad001 Pahoittelut, toivottavasti IT-tuki saa sen pian taas toimimaan.
 4. Vargynja Moderaattori Staff Member Helmikuiset 2021

  Nyt pitäisi taas toimia. :)
 5. saini Rakastunut foorumiin Heinäkuun äidit 2019 Joulukuunmammat 2015 Syysmammat 2017

  Hei! Yritän laittaa tuohon sovelluksen seuraamaan raskautta mutta se ei anna laittaa oikeaa päivää milloin viimeiset kuukautiset alkoi. Yritän laittaa 13.9. mutta kun klikkaa 'valmis' ja katsoo uudestaan niin päivänä onkin 23.9.
 6. Vargynja Moderaattori Staff Member Helmikuiset 2021

  Hei! Pahoittelut ongelmasta ja pahoittelut kun huomasintämän vasta nyt. Onpa taas omituinen vika. :confused: Onko se korjaantunut tässä välillä vai tyrkyttääkö yhä väärää päivää? Jos ongelma ei ole korjaantunut laitan IT-tuelle viestin, josko sieltä osattaisi tehdä asialle jotain.

Jaa tämä sivu