Sektio nukutuksessa

Keskustelun 'Synnytys' aloitti _kirahvi, 29 elo 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. _kirahvi Tuttu foorumilla Lokaäidit 2020

  Kaipailen kokemuksia nukutuksessa tehdyistä sektiosta. Itselläni tod.näk semmoinen edessä terveyssyistä.

  Miten leikkauspäivä eteni, minkälainen olo jälkikäteen? Milloin saitte nähdä vauvan? Saiko kumppani olla mukana leikkauksessa.

  Itseäni surettaa jo etukäteen se, että vauvan ensihetket jää kokematta. Jäikö teille tästä mitään tuntemuksia myöhemmälle?

  Kiitos jo etukäteen!
 2. Enni Naimisissa foorumin kanssa

  Minua ei nukutettu, kaikki meni normaalisti ja näin lapsen ensimmäisen kerran illalla 5-6 aikaan, kun syntyi aamulla 8. Eli jäi ne normaalit ensihetket kokematta ilman nukutustakin.

  Kyllä se minua ainakin vaivaa ja harmittaa edelleen. Ja toivon saavani koko sairaalassaoloajalle korjaavia kokemuksia mahdollisimman pian. Mainittakoon, että olen aika herkkä ja kuormittuva ihminen, johtuneeko siitä, että tämäkin asia on minulle vaikea ja vakava.

  Tsemppiä sinulle!
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 3. Heitsu1996 Addikti Kesäkuun äidit 2019

  Itsellä tietenkään ei ole suunnitteltu sektio on hätäsektio mihin nukutettiin. Olin 26rv ja vauva painoi 740g ja heti kiirellä teholle, kun synty.Sain nähdä pikkusen seuraavan päivän illalla ja silti rakastan poikaa samalla tavalla vaikka en saanut heti nähdä poikaa enkä tarvitse mitään korjaavaa kokemusta.
  • Tykkää Tykkää x 3
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 4. Emir Rakastunut foorumiin Kesämammat 2018

  Mulla oli hätäsektio. Heräsin tunnin päästä vauvan syntymästä ja sain hänet heti syliini ja siitä melko pian päästiin yhdessä osastolle.
  Minä toivuin hyvin. Sain kipupumpulla lääkettä niin kipuja ei juurikaan ollut.:)

  Mut vietiin ambulanssilla sairaalaan ja mies tuli perässä omalla autolla. Mies ehti sairaalaan 2min ennen pojan syntymää, odotteli sen aikaa viereisessä huoneessa.
 5. Chum Peruskäyttäjä Helmiäidit 2020

  Saanko kysyä, minkä takia sektio tehdään suunnitellusti nukutuksessa?

  Nukutuksessa tehtävään sektioon tuskin mies pääsee mukaan. Suunniteltuihin ja joissain sairaaloissa myös kiireellisiin mies pääsee, kun tehdään puudutuksessa.
 6. _kirahvi Tuttu foorumilla Lokaäidit 2020

  Jos on esim selkäongelmia niin ettei epiduraalia/spinaalia saada laitettua.
 7. Lemonade Peruskäyttäjä

  Mut nukutettiin ekassa kesken kaiken. Näin vauvan ihan normaalisti, kuten toisessakin sektiossa eli vasta heräämössä/osastolla. Täällä ei aina siis tuoda vauvaa muutenkaan heräämöön, vaan tavataan kunnolla osastolla. Heräämössä aika menee nopeasti, kannattaa vaan ajatella hyviä juttuja, jos mahdollista.
 8. _kirahvi Tuttu foorumilla Lokaäidit 2020

  Meillä lopulta spinaali onnistui, mutta vuotojen takia olin 8h heräämössä. Harmittaa että ensi ihokontaktit ja rinnalletulo jäi väliin, mutta näillä mennään ja vauva on aivan ihana. :Heartred
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 9. Miitu Addikti Jouluäidit 2020 Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Onnea pikkuisesta! :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 2

Jaa tämä sivu