seksiä raskaus aikana + muuta löpinää :)

Keskustelun 'Laskettu aika maaliskuussa 2010' aloitti nona911, 11 elo 2009.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Jaamaria Tuttu foorumilla

  Kurjaa kun sulla on kielletty tuo seksi viimeinen!
  Itse oon aika lailla samoilla viikoilla ja varsinkin nyt kun oon joululomalla töistä niin on alkanut enemmän vaan tekeen mieli ja oikeen ärsyttää kun mies tekee ylitöitä koko ajan!

  Ootteko 'viimeinen' kokeilleet mitään pehmeämpää tapaa ettei ollenkaan sitä yhdyntää? Voihan sitä saada orgun myös hellällä hieronnalla oikeasta kohdasta ja varsinkin jos tuntuu että paikat ei muuta kestä. Kannattaa kokeilla :)
 2. viimeinen Tuttu foorumilla

  No eipä olla oikein mitään tyyppäilty... Mut nyt kun kävin toisella lekurilla (NKL) niin saatiin taas lupa pelmutella [:D].  Ja siis lähinnähän se kielto tuli siks ettei ala supistella, ja väkisinhän alkaa...
 3. Petra^^ Vieras

  mietin tossa tota seksin kieltämistä, ku meän neuvolassa sanottiin että pitää lopettaa jos alkaa liikaa supisteleen. mutta koska sitä tietää mikä on liikaa, mulla on aina supistanu orgasmin jälkeen ihan RV 14 asti.
  vaikeaa.....
  ei halua tehä mitään joka ois haitaksi mutta vaikea päättää koska on se "liikaa" ku harjottelu supisteluthan kuulluu asiaan.

  RV 30+2
 4. viimeinen Tuttu foorumilla

  Petra^^: Mulla on ennenkin supistellut aina seksin jälkeen eikä oo ikinä aiemmin kielletty. Nyt kielto tuli kun meinasivat et supistukset on vaikuttaneet kohdunsuuhun. Eli ole ihan huoletta vaan!

Jaa tämä sivu