Sairaalakassin sisältö

Keskustelun 'Kesäkuiset 2018' aloitti Tinttilii, 1 huhti 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Kharou Rakastunut foorumiin Elokuunmammat 2014 Kesämammat 2018

  Mä pakkasin kotiutumiskassiin kolmea eri kokoa bodyn+housut, sit collegehaalarin, pipon, ohuet lapaset, sukat ja villasukat + harson. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. MaryJane Aloittelija

  Mulla samat paitsi vaan koot 50 ja 56.

  Itelle imetysliivit ja imetystoppi. Rintapumppua imetystyynyä mietin vielä. Toisaalta mies voi tuoda ne myöhemmin.
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Leo85 Aloittelija

  Ainakin Taysista löytyy rintapumput ja imetystyynyt osaatolla eli ei tarvitse omaa ottaa. Uskon että löytyy myös muista sairaaaloista :)
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 4. MaryJane Aloittelija

  Edellisellä kerralla kysissä (2015) ei ollut kuin muutama imetystyyny joten en sitä saanut ja rintapumppu joku tosi vanha malli niin sillä mietin omien ottamista mukaan
 5. Leo85 Aloittelija

  Oho! Minulla oli viimeksi taysissa niin ahdasta että lähetin jopa tavaraa kotiin miehen kanssa :) joten kannatan vaihtoehto mies tuo jälkikäteen jos tilanne edelleen sama..
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Laululintu Uusi käyttäjä

  Mäki oon miettinyt tota, että miten vauvan pukee kesähelteillä, voiko vauvalle tulla tukahduttavan kuuma jos on päällä pitkähihanen ja vielä johki viltin alle laitetaan?
 7. vilttitossu Tuttu foorumilla Kesämammat 2018

  Kesäkuun kelit on niin vaihtelevia, että pakkaan viltin mukaan turvakaukaloon varuilta.
  Itse olen hankkinut pienimmät vaatteet mahdollisiman kevyistä ja vaaleista kankaista, että olisi lämpimälläkin mukavat päällä. Ulkona täytyy joka tapauksessa pitää varjossa/suojata iho auringon paisteelta.
 8. -pallokala- Rakastunut foorumiin Kesämammat 2018

  Vastasyntyneen lämmönsäätely on vielä täysin kehittymätön, eli jäähtyy ja ylikuumenee herkästi. En usko että helteellä pitkähihainen body ja housut on liikaa vastasyntyneelle, mutta hatun, fleeceasun, villasukat, tumput ja viltin jättäisin pois kotimatkalta jos nyt syntyisi :)
 9. Ketterä Tuttu foorumilla Lokakuun äidit 2019 Kesämammat 2018

  Meille annettiin ohjeistus, että aina yksi kerros enemmän vaatetta kuin itsellä on.
 10. S1N1 Ihastunut foorumiin Lokakuunmammat 2014 Kesämammat 2018

  Mun mielestä toi toimii vain kylmällä ilmalla, mutta jos helteellä laitat vauvalle kaksi kerrosta vaatetta niin melko varmasti on liian lämmin.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 11. Huvitutti Ihastunut foorumiin Kesämammat 2018

  Toi on ihan totta! Ja kokeilemalla parhaite selviää :)
 12. Lulu-- Ihastunut foorumiin Marraskuiset 2021 Heinämammat 2018

  Mitenköhän sellainen ohut päähine? Juuri tuon lämmönsäätelyn takia tuntuisi loogiselta, että laittaisi esimerkiksi äitiyspakkauksen mukana tulleen ohuen hatun/päähineen..
 13. Ketterä Tuttu foorumilla Lokakuun äidit 2019 Kesämammat 2018

  Eiköhän tässäkin järki päässä, mutta noin yleisesti ottaen. Tuskin kannattaa ihan paljaanakaan pitää.
 14. -pallokala- Rakastunut foorumiin Kesämammat 2018

  Riippuu varmaan ihan lämpötilasta. Ilmastoituun autoon laittaisin ehdottomasti :)
 15. Huvitutti Ihastunut foorumiin Kesämammat 2018

  Ja tuulisella säällä ulkona, vauvat ku ei pidä tuulesta/vedosta.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 16. kann1kka Peruskäyttäjä Kesämammat 2018

  Pojalla oli kotiutuessa yksi kerros vaatetta + tumput, sukat ja pipo ja kaukalossa fleecepussi kun tultiin kotiin. Vaunuillessa oon pitänyt tavisvaatteiden päällä ohutta velourhaalaria ja tumppuja ja pipoa + 1-2 ohutta vilttiä. Täällä on tuullut tosi paljon oikeestaan joka päivä kotiutumisesta niin vaikka on 25 lämmintä niin veto käy herkästi. Vaatetta mielestäni ollut sopivasti koska pojalla lämmin nenänpää mutta ei kuitenkaan muutoin kuumissaan tai hikinen.
  • Tykkää Tykkää x 1
 17. Lellu87 Tuttu foorumilla Maaliskuiset 2021

  Piti oikein alusta lähteä lukemaan tätä ketjua, että mitä sinne kassiin pitikään pakata. Taidan pakata vauvan kotiutumisvaatteet kaukaloon. Mulla on ohkanen body ja housut, sukat ja ohuet tumput, ohut pipo. Ja kaukaloon joko peitto tai jos perinteinen juhannussää on niin collegehaalari hupulla ja taitettavilla hihansuilla. Itselleni pakkasin imetysliivit ja liivisuojia. Lääkkeet, perus hygieniatarvikkeet ja puhelimen laturi täytyy muistaa lähtiessä. Miehelleni eilen yritin näyttää että mitkä on mun päivittäiset lääkkeet, että se osaa ottaa ne mukaan jos itse en olekaan kotona pakkaamassa. Joku hyvän näkönen uutuus lakupussi oli tullut kauppoihin. Semmonen täytyy varmaan käydä hakemassa :p
 18. -pallokala- Rakastunut foorumiin Kesämammat 2018

  Suosittelen ottamaan vielä kuvan niistä päivittäisistä lääkkeistä ja lähettämään miehelle. Tulee varmemmin oikeat heti ekalla kertaa mukaan :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 19. savonemäntä Ihastunut foorumiin Kesämammat 2016 Kesämammat 2018

  Miäkin oon puoliks jo pakannut. Omaa vaatetta ja liivinsuojia vielä tarvii + laturi. Edellinen kesäkuinen tuli kotiin body, housut, hanskat, pipo ja collegehaalari päällä. Ei mikään helle tainnut sillon olla. Tytölle on samanlainen varustus valmiina.
  • Tykkää Tykkää x 1
 20. aamunen Tuttu foorumilla Kesämammat 2018

  Ihan off topic, mutta mistä ootte ostanu noita collegehaalareita? Mä oon yrittäny löytää jotain kivaa ja suht edullista tytölle mut en oo löytäny..o_O

Jaa tämä sivu