Saako omaa onneaan hehkuttaa?

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Bella Swan, 25 helmi 2021.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Se kel onni on, se onnen kätkeköön. Oletko samaa mieltä? Onko ok hehkuttaa vaikkapa työpaikalla tai somessa parisuhdeonnea tai raskautta?
 2. Pingviiniemo Addikti Heinäkuiset 2021

  Raskautta en hehkuttaisi semmoiselle joka kovasti yrittää tai lapsettomalle, kun he ei usein halua sitä. Pitää mun mielestä huomioda toistenkin tunteet ja elämäntilanne, kun jotain hehkuttaa.

  Silti siinä ei ole mitään väärää jos nyt sattuu hehkuttamaan. Kunhan muistaa olla hienotunteinen. Onnellinen saa olla omasta onnestaan tottakai. :)

  Sitä en ymmärrä että ihmiset ylpeilee rehellisyydellä ja sanoo loukkaavia asioita toiselle vedoten siihen että ovat rehellisiä. Niihin ihmisiin mun sympatiat ei riitä. :angry4
 3. Ginger Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Huhtimammat 2016

  Tottakai saa. En nyt lähtisi huutamaan työpaikan kahvihuoneessa kovaääniseen, että voi kun se mun mies on niin ihana rakastaja tai että olen nyt niin paksusti raskaana että. Vaan juurikin työkavereiden kanssa keskustellessa voi tuoda ilmi, että ompa se oma mies tehnyt jotain tosi ihanaa tai että odotetaan nyt vauvaa kevääksi tms. Somehehkuttelut on mun mielestä aina olleet jotenkin ns. "päälleliimattuja" ja tuntuneet epäaidoilta. Mutta eipä kai silti siinäkään mitää väärää ole. Mielestäni lähinnä se asenne, että onni pitäisi jotenkin "kätkeä" on ainakin ihan tosi väärä. Iloisuus ja onni luo positiivisuutta ympärilleen, ei ole keneltäkään pois, jos joku on onnellinen ja voi hyvin, päinvastoin. Tietysti on silti hyvä hienovaraisuutta noudattaa, kuten aluksikin jo sanoin, kailottaminen ja ylpeily ei ole kovin kohteliasta.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
  • Hauska Hauska x 1
 4. Yölento Ei muuta elämää Marrasmammat 2016

  Kyllä minusta saa kertoa onnestaan. En kuitenkaan koe, että onni olisi jotain konkreettisia tapahtumia. Eikä onnea pysty useinkaan vangitsemaan edes kuviin, joita somessa voisi julkaista.

  Minä olen onnellinen joka päivä, kun käyn katsomassa illalla, että lapsi nukkuu rauhassa. Olen onnellinen myös, kun istun mieheni kanssa sohvalla. Ei ole kumpikaan kovin kuvauksellisia hetkiä.

  Uskon silti, että onni kuuluu siitä, miten puhun elämästäni, vaikka minulla ei ole kaikki aina hyvin.
  • Tykkää Tykkää x 2
 5. Suski75 Addikti Elokuun äidit 2019 Helmikuunmammat 2016

  Tietysti saa, tosin järkeä pitää käyttää. Jos on töissä esim. lapsettomuudesta kärsivien tukena, niin voi olla fiksumpaa, ettei ainakaan asiakkaiden kuullen asiaa hehkuta. Eli aina kannattaa katsoa hehkutukselle sopiva aika ja paikka.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2

Jaa tämä sivu