Rupattele itsellesi Muumi Baby -pakkaus! KILPAILU LOPPUNUT, arvonta suoritetaan pian!

Keskustelun 'Vanhat kilpailut' aloitti Miramaria, 5 tammi 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Miramaria Tietävä tietäjä

  Uusi vuosi ja jälleen uusi kilpailu!

  Tammikuun arvonta on muuttanut hieman muotoaan, sillä nyt eniten rupatelleelle lähtee automaattisesti palkintopaketti ja neljän seuraavaksi tulleen kesken arvotaan kaksi Muumi Babyn sponsoroimaa pakettia. Lisäksi kaikkien 200 viestiä kirjoittaneiden kesken arvotaan toiset kaksi Muumi Babyn pakkausta! Yhteensä viisi voittajaa siis! :smiley-bounce012

  Palkintopaketit sisältävät Muumi Baby -vaippapaketin ja Helmi Baby -hoitotuotteita. Yhden palkinnon arvo on noin 20 euroa.

  muumibaby_forum.jpg
  Muumi Baby -vaipat – paras valinta vauvallesi!

  Vauvan herkkä iho vaatii imukykyisen ja ihoystävällisen vaipan. Ympäristövastuulliset ja vain puhtaista raaka-aineista valmistetut Muumi Baby -vaipat Suomen ainoalta kertakäyttövaippojen valmistajalta.

  Olemme ensimmäisiä lastenvaippojen valmistajia, joille on myönnetty pohjoismainen ympäristömerkki. Joutsenmerkki meidän Muumi Baby -vaipoissa on meille kuitenkin vain vähimmäisvaatimus, sillä otamme koko tuotteen elinkaaren aikana vastuullisesti kaikki ympäristöasiat huomioon.

  * Luontoa säästävää biohajoavaa materiaalia * Hajusteeton ja klooriton * Kotimainen valmistus takaa lyhyen kuljetusmatkan kaupan hyllylle * Hellä iholle - dermatologisesti testattu *


  Käy kurkkaamassa tuotteita täällä ja tykkää Muumi Babysta Facebookissa!

  Näin osallistut arvontaan:

  - Vau.fi:n foorumilla voivat keskustella vain rekisteröityneet käyttäjät. Jos et vielä ole foorumin jäsen, voit käydä rekisteröitymässä ensin osoitteessa http://www.vau.fi/liity.

  - Tarkoitus on, että rupattelet missä tahansa keskusteluosiossa ja -ketjussa, mitään rupattelukilpailuketjua ei avata. Puhu siis siitä, mistä eniten haluat puhua, niiden kanssa, joiden kanssa mieluiten rupattelet!

  - Muista, että mitä tahansa "meteliä" ei lasketa rupatteluksi: Viestien määrän lisäksi seuraamme siis myös sitä, että lähetetyissa viesteissä oikeasti sanotaan jotain - muutakin kuin vaikkapa "pöö".

  - Seuraa omaa sijoitustasi päivittäin päivittyvästä Top 100 -listasta!

  - Kun olemme löytäneet voittajan, otamme häneen yhteyttä sähköpostin kautta ja foorumilla: Sinun ei tarvitse kertoa viestissäsi koko nimeäsi tai osoitettasi.

  HUOM! Palkinnot lähetetään vain Suomessa sijaitseviin osoitteisiin!

  [IMG]

  Palkinnot sponsoroi Muumi Baby


  Rupattelu alkaa NYT ja kilpailuaikaa on koko tammikuun loppuun asti!
  Onnea kisaan! :wink
 2. Mira83 Foorumin legenda Toukokuun äidit 2019 Kesäkuunmammat 2015 Tammimammat 2017

  Jess!! Taas monia palkitaan eikä aina vaan top 5 väkeä! Koskahan joulukuun arvonta on?
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. Miramaria Tietävä tietäjä

  Olen juuri aikeissa julkaista voittajan! :wink
  • Tykkään Tykkään x 1
 4. Timantti* Seurustelun sensei Kesäkuunmammat 2015 Huhtimammat 2018

  Onpa ihana arvonta!

  Harmi ettei aika millään riitä niihin määriin, että todennäköisyys voittoon olisi parempi. Jospa joskus edes arpaonnea olisi ja voittais (jos olis 200 aktiivisimman joukossa)
  • Tykkään Tykkään x 1