Vauva tulossa tammikuun 2016 alkupuolella, ja onnellisena (joskin pahoinvoivana) täällä arvon ruoka-aineita, joita saisi tai ei saisi syödä. Ja jotka vielä maistuisivatkin edes jotenkuten. Nyt sitä vasta huomaa, että on nähtävästi elänyt tähän asti lähinnä "kielletyillä aineilla" - ruokavalio ollut raakaa ... kaikkea sekä pehmeitä juustoja - joten nyt joka aterialla syömisiä pitää miettiä.
Asun ulkomailla, ja kun yritän palloilla näiden paikallisten ohjeiden ja suomalaisten suositusten (sekä vielä mieheni kotimaan suositustenkin) välillä, niin sekaisinhan tässä menee. Esimerkiksi ensimmäisellä neuvolakäynnillä lääkäri antoi pahoinvointiin inkiväärikapseleita. Suomessa ehdottomasti kielletty. Kun tästä mainitsin, niin lääkäri vakuutti, että ovat ihan täysin turvallisia. Lisäksi suomalaisissa ohjeissa usein painotetaan, kuinka KOTIMAISTA sitä tai tätä on turvallista syödä, mutta ulkomaista pitäisi välttää. Kuinkas tämä toteutetaan, kun kotimaa on ulkomailla? :banghead:
Maalaisjärkeä yritän tietenkin käyttää, ja koitan olla stressamatta, mutta haluaisin välttää ilmeisimmät virheet ja riskit. Ajatuksia aiheesta?
Asun ulkomailla, ja kun yritän palloilla näiden paikallisten ohjeiden ja suomalaisten suositusten (sekä vielä mieheni kotimaan suositustenkin) välillä, niin sekaisinhan tässä menee. Esimerkiksi ensimmäisellä neuvolakäynnillä lääkäri antoi pahoinvointiin inkiväärikapseleita. Suomessa ehdottomasti kielletty. Kun tästä mainitsin, niin lääkäri vakuutti, että ovat ihan täysin turvallisia. Lisäksi suomalaisissa ohjeissa usein painotetaan, kuinka KOTIMAISTA sitä tai tätä on turvallista syödä, mutta ulkomaista pitäisi välttää. Kuinkas tämä toteutetaan, kun kotimaa on ulkomailla? :banghead:
Maalaisjärkeä yritän tietenkin käyttää, ja koitan olla stressamatta, mutta haluaisin välttää ilmeisimmät virheet ja riskit. Ajatuksia aiheesta?