Rintojen lämmitin

Keskustelun 'Vinkkejä äidiltä toiselle' aloitti Mulmeliable, 7 loka 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Mulmeliable Aloittelija

  Kelien kylmetessä hankin itselleni Termo-Mamma -rintojen lämmittimen. Ei tarvitse pukea muuten niin mahdottomasti päälle, kun rinnat pysyy lämpöisenä! Suosittelen! Mielestäni on tosi hyvät säätömahdollisuudetkin, ja pienen firman valmistama! https://www.termo-mamma.fi/
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 2. Viuhtiliini Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020

  Oi, mahtavaa! Olenkin juuri arponut tämän sekä Lola&Lykken rintojenlämmittimen välillä, kun joku lämmitin olisi hankittava.
 3. Kinla Aloittelija

  Aiheeseen liittyen, onko muilla raskausaikana nännit menneet syväjäähän helposti? Tuntuu, että kun hetkekin on viileämmässä tilassa, muuten kroppa pärjää, mutta nännit on aivan täysin jäässä.
  Esikoista odottelen, ja vähän pihalla kaikesta. :D
 4. Elevine Ihastunut foorumiin Toukokuiset 2021

  Joo, huomasin saman koiran kanssa lenkillä kun ekat pakkaset tulivat. Koko lenkki meni käsillä tissejä suojatessa, kipu oli tosi kova. Sen jälkeen olen laittanut enemmän kerroksia + hankkinut lämpimämmän takin. Katotaan pärjäänkö koko talven näin.
 5. soutaja Aloittelija

  Hiihdon puolelta löytyy myös hyviä liivejä takin alle. Saa lämpöä keskivartaloon. Itse käytän esim. villapaidan alla tarvittaessa ja toki myös hiihtäessä takin alla. Ei tarvitse etelän lämmöillä pukea montaa kerrosta päällekäin
  • Informatiivinen Informatiivinen x 4

Jaa tämä sivu