Reissussa vauvan kanssa

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2015' aloitti Mippu, 17 huhti 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Nanna88 Puuhakas puhuja

  Huomenna lähdetään tallinnan risteilylle koko perheen voimin ja naapurin lapsiperhe lähtee myös mukaan = ) saa nähdä minkälainen reissu tulee.. Ajattelin että Leevi nukkuis rattaitten kopassa mut voi olla että otetaan se meijän väliin nukkuu kun meijän hytissä on parisänky.. Passi kin käytiin hakee Leeville viime viikolla = )
  • Tykkään Tykkään x 3
 2. Eriika Asioista perillä oleva

  Mukavaa reissua Nanna! :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. Nanna88 Puuhakas puhuja

  Kiitos Eriika!
 4. Elya Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Me oltiin autolla Virossa jokunen aika sitten, enkä tee enää koskaan sitä virhettä että auton kanssa matkatessa koitan ottaa vaunuja mukaan laivaan. Se oli ihan kamalaa koittaa mahtua autokannella ensinnäkin avaamaan peräluukku ja saada rattaat autosta, saati sitten saada ne pois autokannelta! Ihan toivotonta. Onneks sentään oli kantoliina mukana niin vauva siihen, vaunut kasassa pois autokannelta ja avataan jossain missä mahtuu. Huhhuh, ilman liinaa ei todellakaan oltais selvitty.
  • Luova Luova x 1
 5. Mashnu Keskustelujen kuninkuusravaaja Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2018

  Joo sinne autokannelle ajetaan kyllä niin tiukkaan että hyvä ku ite mahtuu autosta ulos ja sisään, saati jos tarvis vaunuja koittaa sieltä taiteilla ulos.. Meillä oli puhetta että jos nyt syksyllä lähdettäis, ei kyllä oo tarvetta autolla ajaa laivaan mutta eihän sitä tiedä mitä mies taas keksii. Minä meen kyllä sitte jalkapelillä jäbän ja rattaiden kanssa sinne paattiin.
 6. Mörri-Möykky Sukkela juttelija Maaliskuunmammat 2015 Helmikuunmammat 2015

  Me käytiin Tallinnassa päiväristeilyllä niin, että meillä oli auto matkan ajan parkissa siellä laivalla. Ei siis ajettu ulos siellä päässä. Paikat oli ihan laivan kyljen vieressä ja takaoven kohdalle osui sellainen tolppa, että esikoinen joutui kiipeämään ulos autosta etuoven kautta. Rattaat saatiin kyllä ihan hyvin kaivettua sieltä takakontista ulos, kun kyllä se henkilökuntaukko ainakin sellaiset reilut puoli metriä osoitti jättämään väliä autojen väliin. Ja oli kätevää, kun tehtiin sitten tilaus siellä laivalla ja toivat kaikki tuotteet suoraan autolle. Ne päästiin lastaamaan auton kyytiin Tallinnassa ennen paluumatkaa.
 7. Nanna88 Puuhakas puhuja

  Nonii.. Nyt oli tallinnan reissu takana ja kaikki meni tosi kivasti = ) käytiin 2 ravintolassa syömässä eilen ja tänään.. Henkilökunta oli tosi mukavia ja lapsi ystätävällisiä.. Hytti oli tilava ja hyvä, rattaat sun muut mahtu hyvin.. Leevi nukku hyvin rattaissa ekan pätkän 4.5 tuntii ---> syöttö ja sit taas 3.5 tuntii.. Miinusta muutamasta pikku jutista että se parisänky oli kivikova ja että kun ravintoloissa oli ne syöttötuolit nii ne oli nii isoja että olis tarvinnu pari tyynyy siihen tueks että olis saanu sen hyvin istui.. Tyydyttiin riisuu hupparit että saatiin se sit siihen istumaan joten kuten hetkek.. Kysyttiin henkilökunnalta kin jos niillä olis ollu jotain pyyhettä tai jotain mut ei ollu.. Mut hyvä reissu oli!
  • Tykkään Tykkään x 7
 8. Mörri-Möykky Sukkela juttelija Maaliskuunmammat 2015 Helmikuunmammat 2015

  Me käytiin syömässä buffetissa ja otettiin kyllä ne meidän rattaat sinne mukaan ja pikkumies sai istua niissä koko ajan. Tarjoilijat oikein tulivat siirtämään ylimääräistä tuolia pois, jotta saatiin rattaat tuolin tilalle.
  • Tykkään Tykkään x 1
 9. Mirkusta tulee äiti! Piirimestaruustason postaaja Helmikuunmammat 2015

  Antakaas nyt mulle hyviä ideoita siitä mihin meidän perhe vois maalis-huhtikuussa lähteä häämatkalle. Haaveissa aurinkoa, ehkä sukellusta (jos rantasukelluskohteita ja lastenhoitoa hotellissa), ruokaa, aktiviteetteja ja ehkä vähän shoppailua. Mies toivo vaan rauhallista menoa (lue: ei mun exceleitä ja överisuunnitelmia)
  Veli oli sitä mieltä että kannattais pysyä melko samalla aikavyöhykkeellä jottei viikkoa menis rytmin kääntymiseen. Mutta mihin sitä Euroopassa menis tuohon aikaan vuodesta?
  Mielessä on käynyt USAn länsirannikko, Mauritius, Hong Kong... Äh. Niin vaikeita päätöksiä. Eikä yhtään auta se ettei rahakaan nyt ihan puissa kasva (unohdin, mutta mies muistutti)
 10. RoseRed Puuhakas puhuja Helmikuunmammat 2015

  Mirkku, mites Brasilia? Muuten en osaa sanoa sopiiko teidän kriteereihin, mutta rantaa löytyy ja aikaero on kohtuullinen :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 11. Lime88 Satasella mukana keskusteluissa

  Mun kaveri oli pienten lasten kanssa Dubaissa! Siellä ainakin on lähes (ellei ihan täysin) sama aikavyöhyke ja lentoaika tosi siedettävä. Kertoi että kaikki oli tosi siistiä ja lapsiin suhtauduttiin ihanasti! :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 12. Mörri-Möykky Sukkela juttelija Maaliskuunmammat 2015 Helmikuunmammat 2015

  Kap Verdeltä löytyy Finnmatkojen Blue Village hotelleita, jotka on juuri passeleita perhelomailuun. Kovin paljoa nähtävää niillä saarilla ei ole, mutta aurinkoa riittää. Ollaan käyty siellä kahdesti, Santa Marian ja Salin saarilla. Ja aikaerokaan ei ole kuin 3-4 tuntia, joten ei paha. Matka-aika 10-11 tuntia sisältäen välilaskun Kanarialla. Meillä ei tuntunut sekään pahalta. Ja hinta on hyvin edullinen verrattuna esim. Meksikoon, joka muuten myös on varmasti ihana paikka. Sinne on haaveiltu jo pitkään, mutta ollaan sitten aikaeron yms. takia päädytty tähän lähemmäs.
 13. Kyfi0237240 Silmät suurina ihmettelijä

  Oispa itsekin joskus ihanaa päästä lasten kanssa ulkomaille! Pitäis vaan löytää joku tosi edullinen matka.
  Olemme tähän mennessä tyytyneet kotimaan matkailuun. Onhan sekin jotain, että mennään junalla Helsinkiin, mennään Vantaalle Flamingoon ja yövytään sen yhteydessä olevassa hotellissa! :) Lapset nauttii eikä tarvi ahtautua lentokoneeseen. Mut joo, mennään koneeseenki ku lapset isompia!
  • Tykkään Tykkään x 2
 14. H3lm1 Sanaisen arkkunsa ammentaja Helmikuunmammat 2015

  Oho kirjoitin stroorin tuohon Mirkun kyselyy mut oliki aika vanha :)