Raskautumisen apuvälineet

Keskustelun 'Kuumeiluklubit' aloitti mangustimamma, 27 marras 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Mami91 Ihastunut foorumiin

  Mitä toi maca tekee et parantaa mahiksia? Meillä oli käytössä pre-seed 2 vuotta, ei tullu plussaa mut muuten hyvää ainetta ja sen jälkeen toi toinen pinkki valkonen tuubi, ihan hyvää sekin muuten. :) Nyt on käytössä joku RFSU:n siittiösytävällinen joka on kans tosi hyvää ja kosteuttaa hyvin :grin ja yli puolet halvempaa kun pre-seedit ym.
  Last edited: 3 tammi 2018
 2. Iduliini Tuttu foorumilla

  Hei sylkitesti ovistesti. Kokemuksia? Mietin tilaanko sellaisen vai jatkanko liuskoilla.
 3. Mami91 Ihastunut foorumiin

  Mulla on sylkitesti myös. Vaatii totuttelua ja saa olla tarkkana että tulee hyvä näyte, mutta ihan mielenkiintoista silläkin testailla :) Sillä voi myös raskautta testailla jos se uudestaan muuttuu plussalle menkkojen lähestyessä, se voi kieliä plussasta koska estrogeeni on silloin koholla :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Hopeareunus Tuttu foorumilla

  Onko täällä kellään kokemusta Primaspanista/ Aspirinista? Ajattelin tässä kierrossa ottaa riskin ja syödä 50 mg annoksella. Ei se varmaan kuolemaksi ole.:)
 5. Kamomilla* Tuttu foorumilla Tammikuun äidit 2019

  En kyllä lähtisi Primaspania tai Aspiriinia syömään ellei siihen ole lääkärin määräystä. Siitä on enemmän haittaa kuin hyötyä varsinkin nuorilla ihmisillä. Kannattaa googletella noita niin huomaa että voivat olla jopa vaarallisiakin.
 6. Hopeareunus Tuttu foorumilla

  Löytyy vähän ristiriitaista tietoa kyllä. Ehkä jäävät hyllylle.
 7. Hopeareunus Tuttu foorumilla

  Minä täällä taas!:D Epätoivo on vaihtunut huvittuneisuudeksi siitä, että on valmis kokeilemaan kyllä kaikkia keinoja. Meillä on tähän kiertoon kaksi uutta tulokasta: Vehnänalkioöljy ja omenaviinietikka. Jälkimmäisestä kiistaton empiirinen tutkimusnäyttö: Googlen mukaan ainakin kymmenen tärppiä, kohderyhmänä vuosien 2008-2010 epätoivoiset kuumeilijat erinäisillä vauvapalstoilla!;D
  • Hauska Hauska x 3
 8. DeeDee Tuttu foorumilla

  Onkohan haittaa jos käyttää tai voiko käyttää liikaa apukeinoja? Foolihappo, omenaviinietikka, greippimehu, Inofolic + muut vitamiinit?
 9. DeeDee Tuttu foorumilla

  Niin ja vehnänalkioöljykin

Jaa tämä sivu