Raskausmaha kuvia

Keskustelun 'Elokuiset 2021' aloitti Kyfi3439440, 29 joulu 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Amelii Sanaisen arkkunsa ammentaja Elokuiset 2021

  Mäkin oon pomolle kertonut ja työkavereille kerron varmaan, kun töihin saikulta palaan. Mutta asiakkaat on sit asia erikseen. En halua heidän kanssaan jakaa mahdollisia ikäviä uutisia. Ja mun äippälomalle jäänti tulee olemaan iso muutos heidän elämässään ja tietyiltä osin hyvä etteivät siitä tiedä ennenkuin ois ees jatkokuviot mulla selvänä, että voin kertoa, kuka heidän kanssaan jatkaa, kun jään pois. Jos teltta ei olisi epäilyttävä muutoin, kulkisin teltassa. :bag::joyful:
  • Hauska Hauska x 1
 2. _Maya_ Näppärä viestien naputtelija Elokuiset 2021

  Minäkin olen aika pienikokoinen ja nyt ollut jo monta viikkoa järkyttävä turvotus :facepalm: Oon käyttänyt töissä reilunkokoista t-paitaa, joka edes vähän peittää sitä. Ei oo kukaan ainakaan suoraan kehdannut kommentoida kasvanutta masua. Esimiehelle oon kyllä jo raskaudesta kertonut, muuten halunnut vielä pitää omana tietona :happy:
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. Srii Seurustelun sensei Elokuiset 2021

  Sama. Oon kans pienikokonen ja hieman on turvotellut. En tiedä onko siihen kukaan töissä kiinnittänyt huomiota, eivät ole ainakaan sanoneet. Enkä tiedä sitäkään onko mun huonovointisuus näkynyt ulospäin, vielä ei ole töissä tarvinnut juosta oksentamaan.
  En ole vielä siellä kellekään kertonut, vaikka pakkohan se on jossain vaiheessa.
  • Tykkään Tykkään x 1
 4. NL Piirimestaruustason postaaja Joulukuun mammat 2017

  Mä kävin eilen ostamassa itselleni mekkoja töihin, mutta oon kyllä aiemminkin niitä käyttänyt joten toivon, että kukaan ei ala epäillä mitään. :grin Lihonu oon muutenkin tuon istumatyön takia, joten saattaa hyvinkin mennä vaan sen piikkiin tää tuleva paisuminen et lihoisin vaan entisestään. Tosin työkaveri jo pari viikkoa sitten totesi että hän odottaa milloin minä tai joku toinen ilmoittaa että ois vauva tulossa... Vielä aion kieltää ja harhauttaa työkavereitani tässä asiassa!
 5. NäkymätönNinni Hyväntuulinen höpöttäjä

  Noh, läheisin työystävä arvas tänään, kun vatsa oli pieni kumpu (10+5). En tajunnut vatsan näyttävän mekossa niin isolta kuin vasta töissä kun katsoin kokovartalopeiliin.. :wacky: Tähän asti iltaisin on ollut enemmän turvonnut, mutta päivällä ei oikeestaan.. Oon aina ollut tosi hoikka, joten ei kai ihme että pistää silmään sitten.. Oli kuulemma kinnittänyt huomiota jo aiemmin rintojen kasvuun:hilarious:! Hyvä kun itse en ole huomannut! No, olisin joka tapauksessa kertonut hänelle pian, joten paljastuminen ei onneksi haitannut.
  • Tykkään Tykkään x 2
 6. Monstera11 Oman äänensä löytänyt

  Mullakin on töissä sellainen olo, että joku kyllä kohta kysyy. Vatsa on muutenkin niin turvonnut, että senkin puolesta. Joudun pitämään työhousuistakin napin ja vähän vetoketjua auki. Onneksi on vyö, joka pitää housut ylhäällä ja pitkä paita. :D
 7. Agnés Sukkela juttelija Elokuiset 2021

  IMG_20210203_061234__01.jpg

  14+1, kerrankin aamulla kuvattu ilman turvotuksia.
  • Tykkään Tykkään x 10
 8. Kyfi5740220 Silmät suurina ihmettelijä

  Hei kaikille! :happy119:Heartbigred:love7 Minun laskettu aika on 9.8.2021

  Attached Files:

  • Tykkään Tykkään x 3