raskaus oireitako

Keskustelun 'Vauvakuumetta' aloitti Kyfi9449240, 29 touko 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
?

Raskaanako

 1. Ei

  0 vote(s)
  0.0%
 2. Kyllä

  0 vote(s)
  0.0%
 3. Kuvitelmaa

  3 vote(s)
  100.0%
 1. Kyfi9449240 Aloittelija

  Olen tehnyt aiemmin aloituksen jossa kertoin epäilyistä raskaudesta. Viimeisimmän testin tein viime la (jolloin laskujeni mukaan voisi olla rv5+0)
  Muun muassa ”Oireina” ollut limainen vuoto, korkeintaan 4 päivän taukoja siitä, aikaisempina viikkoina iskias ja ihmeelliset mahakivut vaihtelevasti, nyt alkanut päänsärky joka pahentui migreeniksi jonka vuoksi kävin tiputuksessa kun migreeni kesti 3 vrk. Lääkäri ei löyätnyt syytä, verikokeita en tajunnut pyytää, totesi vaan että oisko lihasjumeja tullut kunnon salitauko....
  Menkat viimekuussa alkoivat 16. Pvä eli on pari vkoa myöhässä.
  Nyt jos olisin raskaana olisi noin rv 6. Voisikohan testi nyt näyttää jotain, vaikka ei tuolloin aikaisemmin näyttänyt alle viikko sitten, vai odotanko vielä? Vai olisiko testi silloin osottanut jos olisi positiivinen?
  Tänään etova olo kahvista ja päänsärkyä (taas!!)
  Last edited: 29 touko 2019
 2. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Jos olet raskaana, et välttämättä ole niin pitkällä kuin kuukautisten mukaan laskettaisiin. Ovulaatio voi olla toisinaan myöhemminkin. Tai ovuloimaton kierto, joillain se pidentää kiertoa. Yleensä raskaustesti näyttää valtaosalla positiivista viimeistään rv 5, toki tämäkin on yksilöllistä.
  Toivottavasti tilanteesi selviää pian!
  • Tykkää Tykkää x 2
 3. Kyfi9449240 Aloittelija

  Tein tänään illasta testin (ajankohtana huono) mutta halusin tehdä kun oirieta ollut edelleen. Miten tulkitsen alemman testin tuloksen kun on todella epäselkeä?

  Attached Files:

 4. Kyfi9449240 Aloittelija

  Laskeskelin siitä päivästä että seksiä olisi harrastettu 1. Toukokuuta.... ja menkat noin 16. Pvä alkaisi...
 5. Aiarana Tuttu foorumilla

  Valitettavasti molemmat ovat negatiivisia tuloksia, ei näy mitään tulkittavaa noissa. Odottele vielä noin viikko ja testaa sitten uudestaan :)
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1

Jaa tämä sivu