Raskaana matkustaminen

Keskustelun 'Heinäkuiset 2020' aloitti Von maikki, 26 marras 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. __Mymmeliini__ Uusi käyttäjä

  Olisin menossa Kanarian suunnalle rv 25-26, lento kestää n. 7 tuntia, oisko vinkkiä mitä pitäisi matkalla huomioida? Koskien lentoa, itse kohdetta? Maaliskuussa ollaan menossa, että ei ole kovin kuuma siellä ja Lanzarotre on suunniteltu kohde :happy:
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. miitku Tuttu foorumilla Kesä-äidit 2020

  Muista lentosukat mukaan sekä kannattaa juoda säännöllisesti ja liikkua/venytellä koneessa, jos se vaan on mahdollista. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. __Mymmeliini__ Uusi käyttäjä

  Kiitos vastauksesta! Pitää lähempänä hankkia. Varmaan myös se tukivyö olis hyvä, kun ollaan menossa sellaisille retkille :bored:
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Tuhatjalkainen Peruskäyttäjä Heinä-äidit 2020

  Mää ajattelin kysyä neuvolassa, että saisko tukivyön apuvälineenä lainaamon kautta :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 5. Hosuli19 Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020

  Mietittiin reissua keväälle, mutta uskaltaako sitä vielä lähteä toukokuussa kun LA 1.7.:confused005 Vaikea jotenkin suunnitella mitään, kun ei tiedä mikä olo tulee olemaan.
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. amandatt Tuttu foorumilla

  Mä toivon kovasti, että pystyisin vielä kesäkuun alussa lentää ja tehdä viikonloppureissun, lento on noin 3h. Mutta pitää katsoa kunnon mukaan ja mitä lääkäri sanoo, mulle olisi tärkeää päästä paikalle mutta jos ei pääse niin ei voi mitään. :) Mulla tosin LA vasta 20.7. Vakuutusten täytyy ainakin olla kunnossa.
  • Tykkää Tykkää x 2
 7. miiamaria Peruskäyttäjä Heinä-äidit 2020

  oon kans haaveillu keväälle jotain ulkomaanreissua, joko lämpimään viikoksi tai sit joku pidennetty kaupunkiloma. tuntuu kans että uskaltaako varata kun ei tiedä vointia silloin. toki mullahan ei oo ollut alkuraskaudessa pahoinvointia lähes ollenkaan, mutta eihän sitä tiedä :confused005 ja tuntuu että pitäis rahaakin laittaa säästöön, mutta olisi ihana käydä vielä reissussa kahdestaan ennen vauvan syntymää :shy:
  • Tykkää Tykkää x 2
 8. __Mymmeliini__ Uusi käyttäjä

  Ai olisiko tuollainenkin mahdollista, voishan tuota itsekin kysäistä
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. __Mymmeliini__ Uusi käyttäjä

  Minua ei hermostuta niinkään kohteessa oleminen, mutta lentäminen jännittää. Jos tuleekin jotenkin heikko happi itselle tai vauvalle koneessa ja kun se lentää niin pitkään :nailbiting: mutta todennäköisesti hermoilen turhaan ja yritänkin saada itselleni rauhallisen fiiliksen, etten turhaan stressaisi vaan voisin nauttia vaan lomasta:cool14
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. sonic Peruskäyttäjä

  Me varattiin lennot Thaimaahan maaliskuulle (LA 30.7) eli kova luotto on omaan vointiin vielä tuossa vaiheessa :angelic: ainut mikä mietityttää, on vakuutukset. Korvaako tossa vaiheessa vielä normaali matkavakuutus kaiken, huolimatta siitä mistä ongelma on lähtösin..
  • Tykkää Tykkää x 2
 11. Von maikki Peruskäyttäjä Heinä-äidit 2020

  Terkkuja thaimaasta.. tähän mennessä kaikki on ollut äärimmäisen fine paitsi että pari päivää meni tottuessa maan ns yleiseen hajuun ja edelleen katuravintoloissa jos kokataan meren eläviä ni meinaa lentää laatta:depressed: ja passiivisen tupakoinnin kohteena meinaa joutua vähän joka paikassa / ravintoloissa kun joka puolella täällä tuntuu että saa polttaa:bag: mut muuten on kyllä matka ollu äärimmäisen rentouttava..

  Ps. Lentosukat Ei auttanu niinku yhtään jalat oli kunnon tukit ja tuntuu että lämpö jysähtää niihin 6-0
  Ps.ps. raskaana olevia täällä kohdellaan todella hyvin ihan kun rinsessoja:smiley-angelic002

  Maikki rv 16
  • Tykkää Tykkää x 7
 12. Tuhatjalkainen Peruskäyttäjä Heinä-äidit 2020

  Kysyin tätä tänään neuvolassa ja ainakaan meidän kunnassa ei saa apuvälineenä. Oli kyllä hieman epävarma vastaus, joten sinnikkäänä kysyn ehkä vielä suoraa lainaamosta :happy:
  • Tykkää Tykkää x 1
 13. Fuji Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020

  Joo kannattaa kysyä suoraan lainaamosta myös. Yleensä noita jos on niin niitä on tosi vähän.
 14. KyfiLaka Aloittelija Heinä-äidit 2020

  Lentäminen ei kiinnostaisi, mutta matkakuume vaivaa, joten jokin vaikka Keski-Euroopan reissu olisi kiva vielä toteuttaa. Jos en olisi tullut nyt raskaaksi, olisin varmaan suunnitellut keväälle reilimatkaa koko perheelle, mutta tässä tilanteessa juna/bussimatkailu taitaa olla vielä hullumpi idea kuin lentäminen. :dance008
  Ehkä vielä joskus pääsen reilillekin.
  • Tykkää Tykkää x 2
 15. APM Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020

  Meillä olisi tulossa huhtikuun puolessa välissä reissu ulkomaille, silloin viikkoja olisi 26. Lyhyt suora lento, noin 3h. Ollaan yleensä juurikin heinäkuussa oltu ulkomailla, mutta tänä vuonna sitten taitaakin jäädä väliin.
  • Tykkää Tykkää x 2
 16. Fuji Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020

  Korona julistettiin muutamia minuutteja sitten pandemiaksi WHO:n jossain haastattelussa tms. Eli kannattaa kyllä miettiä ehkö uudestaan matkustelua..
 17. APM Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020

  Joo, kyllä nyt täytyy reissut tarkkaan miettiä, että lähteekö vaiko ei.
  • Tykkää Tykkää x 1
 18. Fuji Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020

  Ainakik thl linjasi että käytännössä koko Eurooppa on epidemia aluetta ja kaikkea myös kotimaan matkailua tulee välttää.

Jaa tämä sivu