Rakenneultra

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2014' aloitti Onneli, 23 syys 2013.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Onneli Peruskäyttäjä

  Laitetaanko tähän ketjuun rakenneultrakuulumisia? Niitä alkaa piakkoin tulla oikein rytinällä - ihanaa :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 2. primavera Vieras

  Mulla oli rakenneultra viime viikolla ja kaikki oli kunnossa, vastas viikkoja eli 20+5 sillon :) Painoarvio oli 381g. Vauva vaan oli niin kovin vilkas ettei sukupuolta saanu selville, mut eipä tuo mittää!
  • Tykkää Tykkää x 2
 3. Onnellinen Peruskäyttäjä

  täälläkin tuli käytyä hieman yllättäin rakenneultrassa. kaikki siellä oli hyvin ja vastasi 20+3 viikkoja ja nyt viikkoja mulla on 20+4 =) painoarvio oli 358g. ei oikein ollut halukas kasvojaan näyttämään, mutta 90% varmuudella meille tuli tyttölupaus. =) :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 3
 4. panda Tuttu foorumilla Helmikuunmammat 2014

  Poika olisi ultran mukaan tulossa, joten tuo kiinalainen hedelmällisyyskalenteri vai mikä olikaan ei sitten pitäisi paikkansa. Liikkui paljon enemmän kuin edellisessä ultrassa, silloin todella rauhallinen ja nyt kääntyili. :bounce
  365g ja vaikka kaikista noista mitoista en tiedäkään mitä kertovat, niin hyvällä mallilla taitavat kuitenkin olla. :smiley-angelic002
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Onneli Peruskäyttäjä

  Kauan odotettu rakenneultra oli tänään. Sen mukaan kaiken pitäisi olla kunnossa. Istukka oli etuseinämässä, minkä vuoksi potkujen tunteminen on ollut todella vähäistä. Mittausten ja kuvien saaminen oli hieman haastavaa, kun vauva liikkui niin kovasti. Painoarvio oli 327g ja vastasi viikkoja 20+1, eli päivää vähemmän kuin aiemmin. Hameeseen kuulemma voi joutua varautumaan, mutta yhtä hyvin myös housuihin :) Eli mitään varmuutta sukupuolesta ei tullut, vaikkakin kätilö enemmän tytön puolelle kallistui.
 6. Nyytti Rakastunut foorumiin

  Meillä oli ru eilen ja vauvalla kaikki kunnossa :) Painoarvio 363g vasten 20+3 eli saman kaksi päivää edellä kuin tähänkin asti, tasaista kasvua siis. Vauva oli ihan mielettömän vilkas ja vikkelä, kääntyili koko ajan ja ultraajakin nauroi useaan otteeseen, että todella vilkas tapaus kyllä on.
  Tyttölupaus saatiin♥
  • Tykkää Tykkää x 2
 7. JMH Peruskäyttäjä

  Me käytiin torstaina ru:ssa :). Siellä pieni liikkui niin vimmatusti, ihan niin kun kaikilla ultrauskerroilla :D. Lääkäri oli ihan tohkeissaan toisen aktiivisuudesta. Nähtiinpä sekin, kun pieni hörppäsi lapsivettä, hauskan näköistä! Ultra oli siis 20+0 ja mitat vastasi viikkoja. Menkkojen mukaan siis toi mun laskuri tossa alla, mutta neuvolassa on menty tokan ultran viikkojen mukaan ja sillä jatketaan nyt loppuun asti. Painoarvio 336g ja istukka sivuseinässä. Rakenteellisesti kaikki ok ja pojan vehkeitä ei löydetty... Tyttöoletuksella siis mennään :). Mulla neljän viikon päästä uus ultra, kun seuraavat sydänvian ja keskenmenojen takia. Josko siellä sitten tarkempaa tietoa...

  Muoks. laskuri on nyt oikeessa ajassa :)
  • Tykkää Tykkää x 4
  Last edited: 4 loka 2013
 8. El Meri Uusi käyttäjä

  Meillä RU oli jo keskiviikkoaamuna, mutta kun ei ole ehtinyt tänne eikä FB:nkään puolelle kirjoitella.. Painoarvioksi antoi 315 g ja neljä päivää nuoremmaksi näytti laskuri kuin mitä LA on. Ei kuitenkaan muutettu, eli 10.2. pitää loppuun saakka ja tänään siis menossa 20+5. Kaikin puolin näytti kaikki olevan kunnossa :) Istukka takaseinässä ja melkoisella varmuudella tyttöä tänne odotellaan :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 3
 9. M_02 Aloittelija

  Meillä oli tänään rakenneultra, 20+5. Ja meillekin odotellaan nyt tyttöä :Heartred Kaikki on oikein hienosti ja painoksi saatiin 366 grammaa, joka vastaa päivää 20+4.

  Moni onkin saanut täällä tyttölupauksen! Paljon onnea ihan jokaiselle! :)
  • Tykkää Tykkää x 3
 10. HeMa Uusi käyttäjä

  Meillä oli rakenneultra 3.10 ja kaikki oli hyvin. viikkoja silloin 20 + 6 ja painoarvio 410g. tyttölupaus saatii eli olisi meidän kolmas tyttö :) Vastasi muuten viikkoja, mutta jalat vastasi ultran mukaan rv 22+1 eli pitkä tyttö kuulema tulossa.
  • Tykkää Tykkää x 2
 11. Piu Uusi käyttäjä

  Meillä odotellaan tosiaan kaksosia :) Rakenneultra oli 24.9, jolloin viikkoja oli kasassa 20+1. A:n painoarvio oli 365g ja B:n puolestaan 349g. Lisäksi tällä hetkellä vaikuttaisi siltä että tulossa olisi sekä tyttö että poika.. :)
  • Tykkää Tykkää x 3
 12. Dangel Tuttu foorumilla Helmikuunmammat 2014

  26.9. Oli rakenneultra viikoilla 21+3 ja kaikki oli hyvin ja pieni poika se siellä kovasti touhusi menemään :Heartred aluksi koitti jalkoväliään käsillään peitellä :D koko arvio oli 375g, eli vastasi ihan viikkoja.
  • Tykkää Tykkää x 2
 13. Tyttötiikeri Tuttu foorumilla

  Meillä oli ru eilen, tai noi toissapäivänä, eli 8.10. ja viikkoja sillon 20+3. Kaikki näytti olevan niinku pitääkin, ja vastasi kuulemma mittojen puolesta viiikkoja, painoarvio oli 375g. Kädet oli pienellä koko ajan kasvojen edessä, että oli vähän hankala nähdä suuta tai saada hyvää profiilikuvaa kasvoista, mutta saatiin nekin lopulta näkyviin. Ja tyttölupaus saatiin. :Heartred Seuraava ultra on 3.12. kun on cx-kontrolli, joten sillon voi vielä varmentaa tota sukupuoliasiaa. :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 14. ReginaVeritas Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2014

  Tänään aamulla päästiin ihmettelemään Hipsua. Kaikki juuri niinkun pitää, mutta sukupuolta ei kyllä saanut niin millään selville, kun jalat oli niin kovasti edessä koko ajan. :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 15. sume Aloittelija

  Eilen päästiin kauan odotettuun ultraan :Heartred Oli kasvanut ihan normaalisti ja kaikki oli hyvin. Rv oli 21+4 ja mitat näytti 21+2 eli samalla lasketulla mennään. Meidän pieni tyttö painoi 412g :Heartred Kyl isä oli niin onnellinen tytöstä, harmi vain ettei päässyt töiltään mukaan. Toivottavasti pääsee vielä myöhäsemmässä vaiheessa käymään.
  • Tykkää Tykkää x 2
 16. Nyytti Rakastunut foorumiin

  Onnet kaikille hyvistä ultrakuulumisisita :)
 17. mmaljo Peruskäyttäjä Helmikuunmammat 2014

  Heeips! Täällä käytiin tänään ultrassa. Rv oli 22 vastas melko lailla viikkoja :) Kasvojen piirteet näytti kyllä jotenki siroilta ja tuleva isä sanokin, että näyttää kyllä ihan äidiltään :D Painoarvioksi saatiin 461 grammaa. Ja raskauden alussa me ollaan jo päätetty, että ei haluta sukupuolta sitten tietääkään etukäteen :)

  Mutta pieni oli siis juuri oikeallalailla kehittynyt ja kaikki näytti hyvältä :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 1
 18. essi_p Uusi käyttäjä

  meillä oli tuo rakenneultra 8.10 ja kaikki oli hyvin niinkuin kuuluukin olla. poika olisi kuulemma tulossa mutta vielä en mitää tarvehankintoja tuon perusteella tee. esikoisesta sanoivat tyttöä ja niin tuli pieni tyttönen. toisesta lapsesta sanoivat myös tytön tulevan mutta iloisena yllätyksenä tulikin poika.. ainoa mikä jäi vaivaaman tuossa käynnissä oli se että kuulin mitä luultavammin synnytystapa tulee tällä kertaa olemaan keisarinleikkaus :sad001 kaksi aikaisempaa tullut maailmaan alateitse. istukka on takaseinämässä ja kohduunsuun edessä, lääkäri kyllä antoi toivoa että istukan paikka voi kyllä nousta kun kohtu kasvaa ja tilannetta seurataan viikoilla 28 ja 34 uudestaan ja silloin tehdään lopullinen päätös syntymätavasta. onohan kellään vastaavanlaista tilannetta ollut? ja tuo istukan paikka voi aiheuttaa myös veristä vuotoa. poikaa kun odotin niin viimeisimmät 10 viikkoa oli yhtä helvettiä verisen vuodon ja supistuksien takia, jatkuvan pelon että jotain pahaa tulee tapahtumaan lopulta poika syntyikin viikoilla 35+3 ambulanssiin matkalla synnytyssairaalaan, esikoinenkin meinas tulla viikoilla 32 mutta päätti pysyä viikoille 37. niin nyt pelottaa myös se että pysyykö tämä palleroinen sisälläni leikkauspöydälle asti
 19. Inde87 Uusi käyttäjä

  Meillä rakenneultra oli jo 26.9, sillon viikkoja 20+1. Sukupuolta ei haluttu tietää etukäteen. Painoarvio oli 327 grammaa :) Kaikki näytti ultrassa olevan hyvin ja lapsonen kasvaa vissiin ihan normaalisti :)
 20. Melzu Aloittelija

  Mulla oli rakenneultra 20.9. eli 20+4 painoarvio oli 464g. Kaveri osoittautui hieman ujoksi, kun piti käsiä kasvojen edessä, mutta onneksi lopuksi laski käsiä sen verran, että saatiin kasvokuva! Kaikki oli kehittynyt normaalisti.
  Kysäisimpä siinä lopuksi nääkeköhän sukupuolen, ja kätilö naurahti ja sanoi, että kyllä se on selväksi tullut tässä, ja zoomaili siinä hetken ja kysyi kumpaa luulen. No poijaltahan se näytti :) Eli isopikkuinen poika tulossa :Heartred
  Vähän hän mietti istukan siainnin haittaa (aika alhaalla etuseinässä), mutta sanoi, että todennäköisesti ei tule ongelmia.

Jaa tämä sivu