Rajoittiko raskaus harrastuksia?

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Vargynja, 14 touko 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
  1. Vargynja Moderaattori Staff Member Helmikuiset 2021

    Raskaus ei ole sairaus, mutta se voi silti vaikeuttaa liikkumista ja joitakin lajeja ei suositella raskaana oleville. Onko raskaus rajoittanut teidän harrastuksia? Oletteko joutuneet luopumaan kokonaan jostain harrastuksesta raskausaikana tai ottamaan muuten harrastuksessa raskauden huomioon?

    Itse en siihen aikaan harrastanut mitään lenkkeilyä kummempaa ja aika loppuun asti se onnistui joskaan vauhti ei tainnut olla loppuraskaudesta mitenkään huima. :D
  2. elaffy Ei muuta elämää Kesäkuunmammat 2015 Syysmammat 2017

    Ratsastuksen joutui lopettamaan ennen puolta väliä tuplia odottaessa, kun alkoi tuntua sen verran pahalle. Kolmatta odottaessa harrastin agilitya rv35 asti. Juoksu alkoi tuntua silloin kurjalle ja supisti jo sen verran hurjasti, ettei ollut mitään mieltä enää. Koiran perässä en ollut pysynyt enää pitkään aikaan.. :)
  3. Suski88 Addikti Syyskuunmammat 2015 Toukokuunmammat 2014

    Mä nyt en muutenkaan raskausaikana harrastanut mitään ihmeellistä, mutta esikoisesta en saanut käydä edes kävelyllä, riskiraskaus. Tokasta alko kaikki tosi herkästi supistaan ja koska oli kesäaika niin kerrytti ihan älyttömästi nesteitä ja paino nousikin n. 25kg niin ei siinä kyllä harrastettu yhtään mitään
  4. Enni Naimisissa foorumin kanssa

    Ei rajoittanut. Harrastin ulkoilua, pihahommia ja lukemista. Paitsi moottorisahaa en enää ison mahan kanssa uskaltanut käyttää.
  5. Rosalina Ei muuta elämää Kesäkuunmammat 2015

    Sählyn lopetin puoleenväliin raskautta kolmella ekalla kierroksella. Nyt neljännellä kerralla lopetin jo reilusti aiemmin kun ei tuntunut enää hyvältä.

    Kahvakuulatreeneissä kävin kauden loppuun asti, eli yli puolenvälin. Kotona en oo enää kuulaillut, koska lantiossa on usein paineentunnetta ja painojen nostelu ja heiluttelu ei sitä ainakaan helpota.

    Lenkkeilen ja pyöräilen edelleen niin usein kuin voin, tuntuu hyvälle. :) (rv 27)
  6. Suski75 Addikti Helmikuunmammat 2016 Elokuun äidit 2019

    Metsässä rymyäminen suunnistuksen merkeissä piti lopettaa jo ensimmäisen kolmanneksen jälkeen, koska kallioilta hyppely aiheutti ihan hirveät liitoskivut seuraavan parin päivän ajaksi. Samoin pianon työntely harjoitteluhuoneesta toiseen piti jättää muiden tehtäväksi. Enhän minä edes muistanut olevani raskaana.
  7. Uusperhesatu Rakastunut foorumiin

    Harrastin crossfitiä ennen keskimmäisen odotusta. Se piti jättää koska on aika rankka laji ja sisältää paljon hyppimistä ym. Olisihan sitä varmasti voinut soveltaa odottajalle sopivaksi, mutta vointi oli sellainen että jätin treenit kokonaan.
  8. Kyfi9528530 Uusi käyttäjä

    Kilpacheerleading oli pakko molemmilla kerroilla lopettaa jo raskautta suunnitellessa (isku altis laji). Esikoista odottaessa kävin uimassa vielä pari päivää ennen synnytystä. Tässä raskaudessa en fyysisesti raskaan työn lisäksi ole juuri pystynyt liikkumaan.
  9. iLa Tuttu foorumilla Elomammat 2017

    Harrastin ratsastusta niin sen jätin kokonaan jossain kohtaa..
    Kävin kyllä sit tallilla rapsuttelemassa ja pyörimässä vaikken enää selkää uskaltanut..

    Shettistä kävin kyllä ajamassa ison mahani kanssa pari kertaa :D
  10. Helmivauva2019 Aloittelija

    Ekaa odottaessa pyöräilin esim. töihin loppuun asti. Tätä toista odottaessa on ollut sen verran huono olo (alhainen vp ja pahoinvointi ja kropan voima ttomuus), että olen jättänyt sauvaluistelun ja juoksun ym. Työt alkaa heinäkuussa. Jännityksellä odotan miten käy :D
  11. Kosmoskukka Rakastunut foorumiin Maalisäidit 2020 Syyskuiset 2021

    Mulla alkoi toisessa raskaudessa supistella rasituksesta jo aivan liian alussa, rv8-9. Aloin pelätä sitä ehkä sitten liiankin paljon ja tulin varovaiseksi. Seuraavassa raskaudessa myös varoin rasitusta. Ehkä tästä johtuen keräsinkin sitten ihan kiitettävästi raskauskiloja.:shifty: Muistan ihmetelleeni kun luin jonkun hiihtäneen suurinpiirtein laskettuun aikaan asti.:wideyed:

Jaa tämä sivu