Puuhaideoita taaperon kanssa

Miona78

Puuhakas puhuja
Marrasmammat 2016
Helmimammat 2018
Mitä kaikkea te olette puuhailleet teidän taaperoiden kanssa?
Mitä kaikkea kivaa sisällä, tai ulkona?
Kaipaisin niin jotain uusia kivoja ideoita, mitä me voisimme tehdä meidän marraskuisen kanssa silloin, kun pääsemme viettämään ihanaa laatuaikaa ihan kahdestaan. :happy:
Onko joku ehkä ostanut niitä Oppi&Ilo:n Taapero-kortteja?
Mitä ootte tykänneet?
 
Meillä taapero tykkää sisällä piirtää, maalata, muovailla muovailuvahalla, leikkiä hippaa ja piilosta, rakennella duploilla, lukea kirjoja ja halia. Pyyhkiä pölyjä. Ja tyhjentää lelulaatikot ihan muuten vaan. Ulkona käydään puistossa, uimassa ja metsässä kävelemässä. Tyttö tosin tykkää kävellä ihan missä vain ja tutkia mitä kaikkea maasta löytyy.
 
Meidän tyttö tykkää sisällä leikkiä hippaa, rakentaa duploilla, tehdä palapelejä, auttaa siivouksessa, "kokata" leikkikeittiössä, harjoitella pukemista äitin vaatteilla, tanssia ja tietty levitellä leluja huvikseen pitkin poikin. Tykkää käydä pyykkituvassa :D Pihalla viihtyy vain pienen hetken jonka aikana tekee pari hiekkakakkua, laskee liukumäestä ja keinuu. Kävellään paljon ja tutkitaan maailmaa. Nyt kesällä ollaan oltu paljon rannalla ja käyty eri kaupunginosien puistoissa, kotieläintilalla ja lentokentällä katsomassa lentokoneita.
 
Meillä on yhdet oppi ja ilo - kortit 2-3-vuotiaille. Poika tykkää kyllä niistä ja jaksaa aika pitkään keskittyä.
Meillä molempien lempipuuhaa on kirjojen lukeminen, ulkoilu, piirtäminen, leikkaaminen ja poika tykkää myös siivota.
 
Meillä sisällä piirretään, luetaan kirjoja, kuunnellaan musiikkia ja lauletaan, leikitään dubloilla, baby bornilla, ruoanlaittoleikkejäkin leikkii, joskus katsoo telkkarista yle areenasta jotain lastenohjelmaa, mutta aika vähän..

ulkona ollaan käyty metsäretkellä, vielä ilman eväitä ja koirat mukana, mutta ensi viikonloppuna otetaan eväät mukaan jos sää vaan sallii koko retkeilyn, ja muuten leikkipuistoillaan tai vaan kävellään rantateitä ja tutkitaan luontoa. :)
 
Takaisin
Top