Pulautteleeko vauva?

Keskustelun 'Vauvan kanssa' aloitti Bella Swan, 27 kesä 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Bella Swan Addikti Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Puklaileeko teidän vauva?
 2. Fificca Aloittelija

  Meidän kohta 3v poika puklaili vauvana kokoajan, ei pysyny maito millään sisällä ja tähän ongelmaan käytettiinkin sitten maidon sakeuttajaa josta oli paljon apua vaikkakin silti pulautteli paljon, selällään ei viihtynyt ollenkaan kun alko epämukavasti aina vatsasta maito nousta ylös
 3. Liirumlaarum Naimisissa foorumin kanssa Helmiäidit 2020

  Meillä on puklailtu tosi paljon 1kk iästä alkaen. Osteopaatilla käytin poikaa ja jumeja löytyi mitkä osakseen selitti puklailua. Välillä puklas vähemmän jo, mutta sitten alkoi tekeen hampaita ja taas puklu lentää.
 4. Bella Swan Addikti Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Esikoinen ei puklaillut nimeksikään, mutta tää toka puklaa kerran päivässä. Nyt on "hampominen käynnissä" ja joka päivä tullut jättipuklut, oikein iloisesti mun olan yli lentänyt mun selkää pitkin lattialle..:excited001
 5. Yölento Addikti Marrasmammat 2016

  Esikoisella oli sellasia ihan peruspulkuja, että ruoka hölskyi yli ja vatsallaan ei voinut olla ruuan jälkeen pariin tuntiin.
  Kakkosella ei hölskynyt joka ruuan jälkeen, mutta kun tuli, niin olivat sellaisia varsin näyttäviä kaaripusuja ja koko aterian kattavia oksennuksia.
  Kolmosella on ollut molempia, sekä ylihölskypulkuja että oksentelua. Hän ei pystynyt edes syömään vaakatasossa niin kuin vauvat yleensä, vaan maito valui nenästä ulos.
 6. elaffy Ei muuta elämää Kesäkuunmammat 2015 Syysmammat 2017

  Kaksoset pulauttelivat paljon. Molemmilla oli 5kk iässä refluksilääkitys käytössä ja toinen tarvitsi lääkitystä vielä 3v ikään asti. Kolmas pulautti muutamia kertoja enemmän, mutta oli muuten ihan sellaista normaalia ruokailun jälkeen.
 7. Shooky90 Tuttu foorumilla Elokuun äidit 2019

  Meillä pulauteltiin puoli vuotta oikeastaan joka päivä/koko ajan. Käytiin usealla lääkärillä, mutta ei saatu sieltä sen enempää apua. Sakeuttaja ei meidän pojalle sopinut, niin oli vain pakko keksiä muita vippaskonsteja.
 8. Tips Rakastunut foorumiin Syysmammat 2018

  Ekat puolisen vuotta molemmat pulautteli enemmän tai vähemmän. Johtui hyvin pitkälti mun suihkutisseistä eli kun maitoa tuli paljon ja voimalla, pieni massu valui yli äyräidensä. Loppui kun kiinteät astui kuvioihin ja maidon tulo alkoi tasaantua.
 9. Ginger Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Huhtimammat 2016

  Molemmat pojat ovat pulautelleet melko paljon, esikoinen ehkä vähän vähemmän, koska tällä toisella saattaa joskus oikein tulla kaaressa puklut. Johtunee siitä, että täältäkin löytyy suihkutissit, maitoa tulee reippaasti ja pikkuinen saa enemmän kuin tarpeeksi.
 10. AnnMariii Tuttu foorumilla

  Siinä 4-6 kk iässä pukliltiin aina maidon jälkeen tai aina mahallaan ollessa. Nyt 7-8 kk iässä ei enää pukluja tuu kuin tosi harvoin, vihdoin vissiin sen verta kehittynyt rakenteet ja kiinteät lisääntyneet :)
 11. Pingviiniemo Naimisissa foorumin kanssa

  Pulautteli välillä pienenä niin voimalla, että silmät ja nenä oli täynnä puklua. Nyt harvemmin. :Heartred
 12. Lya M. Tuttu foorumilla

  Isompi puklaili silloin tällöin, varsinkin kun tuli hampaita. Kiinteiden aloittamisen jälkeen ei puklannut kertaakaan.

  Pienempi ( nyt ikää 3kk) puklaa lähes joka kerralla ja yleensä isosti, eli pyykkiä tulee. Osittain johtuu kyllä siitä, että yrittää nousta istumaan.

  Molemmat ovat tuossa iässä olleet jo pullolapsia.

Jaa tämä sivu