Pottailu

Keskustelun 'Laskettu aika huhtikuussa 2011' aloitti sanko, 2 huhti 2012.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. sanko Naimisissa foorumin kanssa Toukomammat 2017 Heinämammat 2014

  Aloitetaanpas tästäkin keskustelu, varmaan tulossa ajankohtaiseksi. Kohti vaipattomuutta siis :)
 2. satuj Peruskäyttäjä

  Nytkö jo???
 3. Evy80 Peruskäyttäjä

  En kyllä vielä aijo alottaa, ei vielä toi poiitsun suoli toimi säännöllisesti. Pitäs toista istuttaa potalla jonkin aikaa etä sinne tulis jotain ;)
 4. sista81 Tuttu foorumilla

  Meillä on harrastettu vessaviestintää alusta asti, ja potan ostin jo viime kesänä :D Aktiivisessa käytössä se on ollut jostain loppusyksystä saakka. Poika osaa jo ajoittain mennä itse vessaan/kylppäriin hädän tullen, kakkahädästä tuo on ilmoitellut jo nelikuisesta asti. Nyt tuossa vaipattomuudessa on menty isoin harppauksin eteenpäin, ja muutamana päivänä on kastunut vain pari kolme vaippaa. Tänään oltiin kaupungilla yli kaksi tuntia ja kotiin tultaessa vaippa oli kuiva ja pojalla kova pissahätä. Selvästi paremmin housut pysyvätkin kuivina, kun on jotain ohjelmaa. Kotona tylsistyessä pissatkin tulevat helpommin housuun.
 5. sanko Naimisissa foorumin kanssa Toukomammat 2017 Heinämammat 2014

  Meillä on muutaman kerran istuttu huvikseen potalla, tehty kapinetta tutuksi. Kesällä aattelin et vois yrittää aktiivisemmin... Katsoo onko tuo jäpikkä sitten samoilla linjoilla äiteen kanssa asiasta.
 6. sanko Naimisissa foorumin kanssa Toukomammat 2017 Heinämammat 2014

  Meillä potta milteipä kauhistus, ei tod haluta siihen istumaan.
  Mutta täsäpä kerran vein pojan pytylle istumaan kun kakkaa alkoi äheltämään - ja sinnepäs se tuli. Eikä tarvinnut kuin pari kertaa ähistää, vaippaan vaatii enemmän työskentelyä. Ja oikein mieluusti on menossa pytylle istumaan kun vain pyytää.

  Onkos kellään vinkkejä mikä olis hyvä supistaja? ei tarttis kainailoista roikottaa...
 7. sista81 Tuttu foorumilla

  Meillä on kotona Ok baby ja Orthex. Orhex ei sovi meille (vanha Arabiab pytty), vaan meinaa pudota pyttyyn. Ok baby tulee istuimen päälle ja on oikein erinomainen (myös hinnaltaan... taisi maksaa vähintään 20 €). Mummin luona on Lidlin supistaja, joka on oikein hyvä myös :) Suosittelisin noita istuimen päälle laitettavia. Ovat helpompia ja siistempiä käyttää.
 8. akidi Tuttu foorumilla

  Ihan semmosen tosiasian voin kertoa, että yksikään nelikuinen ei kakkahädästä osaa ilmoittaa. Sen näkee kyllä naamasta kun kakkaa väännetään, mutta ei se siitä mitenkään etukäteen ilmoita.
 9. sanko Naimisissa foorumin kanssa Toukomammat 2017 Heinämammat 2014

  öö, nelikuinen? ehkä vuosi sitten oltiin :) 

  Ostettiin Ok baby ankka istuin, näytti olevan prisman valikoimista pienimmällä reiällä varustettu :) mutta eipä tuo herra nyt taasen enää olekaan ollut niin innostunut pytylle / onko itse laiskistunut sinne viemään... Mutta kyllä me taas sinne skarpataan. Helpottais jos pojalla olis säännölinen vatsantoiminta, edes ajankohta päivästä.
 10. akidi Tuttu foorumilla

  Juu, mutta tuolla aikaisemmin olit kirjoittanut että "kakkahädästä tuo on ilmoitellut jo nelikuisesta asti". 
 11. sanko Naimisissa foorumin kanssa Toukomammat 2017 Heinämammat 2014

  Juu ei. Taisi olla sista joka asiasta mainitsi... Meillä ei ilmoitella asiasta vieläkään. Mutta kyllähän sitä jotkut tosiaan meinaa että vessahätäviestintä toimii vauvasta alkaen. Jos vaan on viitseliäisyyttä tulkitsemiseen jne...?
 12. akidi Tuttu foorumilla

  Anteeksi, ei siis ollut sulle tarkoitettu tuo, kun vaan mainistsin siitä, kun satuin tuon kirjoituksen tuolta ylempää lukemaan. En katsonut nimimerkkiä sen tarkemmin.
  Ei siis ollut mitenkään sulle tarkoitettu tuo viesti.
  Kunhan täällä "ääneen" ihmettelin vaan että miten nelikuinen ilmoittaa kakkahädästään :)
 13. sista81 Tuttu foorumilla

  Poika ilmoitti hädästään juurikin ähisemällä. Osa syy hyvin toimineeseen vessaviestintään oli alussa tietysti ajoitus. Mutta poika ei halunnut kakata vaippaan, joten alkoi pitää "kakkaääniä" hyvissä ajoin etukäteen. En mä noista nyt niin tarkkaan enää muista :) Mutta eipä tuo ole housuun kakannut nelikuisen jälkeen kuin siinä vaiheessa, kun opetteli kävelemään ja kaikki muut asiat unohtuivat. Olemme pissattaneet/kakattaneet poikaa vaipan ulkopuolelle sairaalasta kotiutumisesta lähtien. Mielestäni jo ihan pienetkin osaavat omalla tavallaan ilmoittaa monista asioista, jos vanhemmat vain pysähtyvät ja opettelevat kuuntelemaan ja lukemaan niitä viestejä.

Jaa tämä sivu