Poikkeavuudet ultrassa

Keskustelun 'Laskettu aika huhtikuussa 2012' aloitti myy_80, 4 tammi 2012.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. myy_80 Silmät suurina ihmettelijä

  Hei,
  kävin eilen äippäpolilla ultrassa (viikolla 26+0) ja siellä todettiin toisen munuaisaltaan laajentuma. Rakenneultrassa viime vuoden puolella kaikki ollut ihan ok, joten tieto siitä, että kaikki ei olekaan "normaalisti" oli suunnaton järkytys, enkä siinä shokissa osannut mitään kunnolla kysyäkään, eikä mieleen jäänyt muuta, kuin että tutkimuksia syntymän jälkeen ja estolääkitystä virtsatietulehdukseen vauvalle (onko turvallista monta vuotta vauvasta lähtien syödä antibiootteja joka päivä?!?!?!?!) ja jos huono säkä, niin leikkausta. Ja seuraava seurantaultra vasta 5 vkon päähän! Onko kenelläkään vastaavia kokemuksia?

 2. freesia Hyväntuulinen höpöttäjä

  onneksi ei ole kokemusta vastaavasta, tosi kurja kuulla :( hyvä ettei kumminkaan mitää vielä pahempaa havaittu! ymmärrän hyvin ettet osannut kysyä enempää siitä, itse oon hämmentyvää sorttia pienemmästäkin asiasta. toivotaan parasta lapselle, tämäkö ei nyt vielä odotusaikaan vaikuta enempää?
 3. myy_80 Silmät suurina ihmettelijä

  Raskauden aikana eivät voi tehdä muuta kuin seurantaultrilla seurata tilanteen kehittymistä ja tarkempia tutkimuksia sitten vasta synnytyksen jälkeen. Ikävä murehtimisen aihe tähän raskauden loppupuoliskolle =(
 4. Emmy' Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Hei myy_80!

  Ymmärrän, että tietämättömyys tuottaa paljon kysymyksiä ja ahdistusta. Antibiootit, kuten muutkin lääkkeet lääkäri määrää potilaalleen, kun arvioi, että lääkkeen syömisestä on potillaalle enemmän hyötyä kuin haittaa. Käsitykseni mukaan monet syövät antibiootteja ennaltaehkäisevästi virtsatieinfektioon koko elämänsä. Ei siis syytä huoleen jos lapsellesi sellaiset määrätään! Suomessa olemme siinä onnellisessa asemassa, että lasten sairaanhoito on maailmanlaajuisestikin tarkasteltuna huippuluokkaa, eli jos pikkuisesi tarvitsisi jotain kirurgisia toimenpiteitä ensimmäisinä elinvuosinaan, niin ei hätää! Tsemppiä sinulle ja pikkuisellesi myy! Älä stressaa turhia - kyllä asiat selviävät!