Pipit, kuhmut, naarmut ja mustelmat

Keskustelun 'Elämää vauvavuoden jälkeen' aloitti Bella Swan, 21 loka 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Onko lapsella usein pipejä?

  Meidän lapset ovat menevää sorttia ja esikoinen hyvin villi, vauhdikas ja kömpelö. Varsinkaan mustelmilta ja naarmuilla ei olla vältytty.
 2. twisted Naimisissa foorumin kanssa Kesä-äidit 2020

  Esikoinen on niin varovainen, eikä koskaan mitään isoa kolhua. Nyt keväällä tiputti varpaan päälle lautasia kun tyhjensi astianpesukonetta ja kynsi lähti.

  Mutta kakkonen ja kolmonen. On liimattu, paikattu, on soitettu lanssia ja käyty röntgenissä. On hampaat uponnut huuleen ja niin monta kommootioseurantaa pidetty että ei riitä kahden käden sormet laskemaan.. Sääret mustelmilla aina, ja joka ilta melkein joku kolisee noilla kahdella.. Yleensä vaan ne tulee tappeluista.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 3. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Mustelmia tuntuu olevan säärissä/polvissa melkein jatkuvasti. Isompia kolhuja harvemmin tulee, on sen verran rauhallinen tapaus. Tosin silti on käsi kerran murtunut, kun putosi päiväkodissa kiipeillessä. Taisi tosin olla enemmän huonoa tuuria kuin kohellusta, ei edes pudonnut korkealta.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 4. KaarinHa Naimisissa foorumin kanssa Lokamammat 2017

  Meillä on päästy kyllä suhteellisen vähällä, ei ole ollut murtumia koskaan. Poika on kyllä menevää sorttia ja vauhtia piisaa, mutta jotenkin osaa suurimman osan aikaa olla myös kohtuullisen varovainen, eikä ole loukannut itseään pahemmin, vaikka aika usein kaatuileekin ja törmäilee ties mihin.
 5. mannikka Ei muuta elämää Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2016 Elomammat 2018 Syysmammat 2016

  Kaikki kolme on semmosia rämäpäitä ettei tosikaan. Jatkuvasti jokainen mustelmilla, joka päivä vähintään joku kopsaa johonkin. Kaikki on katkonu rymytessä huulijänteitä, esikoinen myös kielijänteen. Pienin sai ekan tikin otsaan 1,5v.. Luita ei oo onneks vielä katkoneet.

  Mut eipä oo yllättäny, ihan on tytöt äitiinsä tulleet :hilarious:
 6. Ginger Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Huhtimammat 2016

  Jotain pieniä nirhaumia tai mustelmia on neljävuotiaalla aina välillä. Joskus saattaa tarvita laastariakin. Yleensä pyytää pienimpäänkin jälkeen laastaria, koska rakastaa niitä. Päivä on aina pelastettu, kun on komea laastari. :grin Tikkejä ei ole mihinkään tarvittu. Yleisesti ottaen osaa olla aika varovainen, vaikka välillä vauhtia onkin.
 7. Nurinkehrääjä Tuttu foorumilla Heinäkuun äidit 2019

  Hampaat kaatuessa joko ala- tai ylähuulesta läpi. Myös kielessä on usein pienet hampaanjäljet. Mustelmia, ruhjeita ja naarmuja naamassa kun mennä koheltaa eteensä kattomatta. Miehekkään kokoisia kuhmuja on ollut muutama.
  Kädet ja jalat naarmuilla ja mustelmilla lähes aina.

Jaa tämä sivu