Pelkopoliklinikka

Keskustelun 'Raskaana' aloitti Bella Swan, 30 heinä 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Onko muut käyneet? Millä viikolla? Miksi?

  Kävin esikoisen raskaudessa pelkopolilla synnytyspelon vuoksi, sama tulossa tässä raskaudessa. En nyt kyllä muista millä viikolla aloin käymään viimeksi, rv25 aikoihin ehkä.
 2. AnnMariii Tuttu foorumilla

  Me käsiteltiin viimeksi neuvolassa synnytyspelkoa, ja puhuttiin myös pelkopolista. Mulla ei itsellä ole varsinaisesti mitään pelkoa synnytyksestä, uskon sen täällä Suomessa menevän niin hyvin kuin mahdollista, ja ”hetkellisen” kivun kestän kyllä. Mutta mua pelottaa se sen jälkeinen aika ja toipuminen. Ei niinkään mikään vauva-arki, sen luotan menevän ihan luonnostaan vaikka eka onkin kyseessä, mutta se oma toipuminen. Kauhistuttaa ajatus siitä, jos oon 4 viikkoa käytännössä sänkypotilaana, tai jos menee monta viikkoa niin että on jatkuva kipu lähellä ja ei pysty liikkumaan. :nailbiting: Samoin imettäminen pelottaa, ja lähinnä se että onko se liian ällöttävää mun mielestä. En tiiä olisko pelkopolista näihin asioihin mitään hyötyä, kun oon ymmärtänyt että se on enemmänkin itse synnytyksen pelon rauhoittelua.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 3. Alpp1s Aloittelija

  Mää kävin esikoisesta. Sen ensimmäisen kerran ja samana päivänä alko supistukset sitte ja poika syntyki seuraavana aamuna. Viikkoja oli 33+6. Laitettiin lähete kun jännitin jonkun verran synnytystä, ei varsinaista pelkoa ollut. Ehkä ois ollu jos raskaus ois edenny viimesille viikoille mutta poika tosiaan synty sit 34+0. Mut kaikki meni hyvin
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Uusperhesatu Ylläpitäjä Staff Member Administrator

  Kävin toisen lapsen odotusaikana kertaalleen pelkopolilla. Ensimmäinen synnytys ei mennyt ns. putkeen, ja pelkäsin siis synnytystä todella paljon. Harmi vain, että pelkopolilla minulle osui keskusteluavuksi henkilö, joka ei yhtään ymmärtänyt pelkojani, joten hänen kanssaan keskustelusta ei ollut juuri hyötyä. Enkä sitten osannut vaatia toista henkilöä avukseni.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1

Jaa tämä sivu