Pelejä lapsille

Keskustelun 'Elämää vauvavuoden jälkeen' aloitti Bella Swan, 25 joulu 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Mitä pelejä suosittelette lapsille ja minkä ikäisille? Lautapelejä, korttipelejä?
 2. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Meidän 5-vuotiaan suosikkeja on Afrikan tähti, Kimble ja Käärmeet ja tikapuut. Tosin en tiedä löytyykö viimeisintä nykyisin mistään. Meillä on vuodelta keppi ja kivi oleva peli. Joulupukki toi Frozen teemaisen Junior muuttuvan labyrintin. Se sekä isompien versio on omasta mielestäni myös kivoja. Lapsi tykkäsi junior-versiosta kovasti, vanhempien mielestä vähän liian helppo. :hilarious: Nykyisin on kyllä niin paljon kivoja pelejä ettei ihan perässä pysy. Oppi&Ilolla on myös kivoja pelejä, jotka on myös opettavaisia. Korttipeleistä harjoitellaan Maijaa ja Seiskaa. Uno on kanssa kiva. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Yölento Addikti Marrasmammat 2016

  Meillä 3-vuotiaan ensimmäinen peli oli suklaapeli, muistipeliä ja dominoa on myös yritetty. Onkimispeli onnistuu myös, mutta säännöt eivät aivan toimi.
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Talvitintti Addikti Toukomammat 2017

  Meillä molempien lasten suosikki peli on ehdottomasti onkimispeli. :) Ja sitä on mustakin kiva pelata lasten kanssa. :) Muistipelit on kans kova juttu.
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Meidän 5-vuotias pitää myös onkimispelistä. Tai pikemminkin onkimisesta pelin ongella ja kaloilla. Sääntöjen mukaan ei halua pelata.

  Junior Alias on muuten myös kiva. Se toimii auto/junamatkoillakin ajanvietteenä niin että ottaa vain nipun kortteja mukaan ja selitetään niitä ilman lautaa. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Mirri Tuttu foorumilla

  3v sai joululahjaksi chocon ja muumipeikon onkiretki, tykkää kovasti.
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. Kotihiiri84 Aloittelija Kesä-äidit 2020

  Meillä on tykätty Afrikan tähdestä nelivuotiaasta asti, muistipeli ollu kans kiva aina. Lähempänä kouluikää tuli sit muuttuva labyrintti ja kimble kuvioihin. Nyt (8v) tykätään skip-bo korttipelistä ja kimble twististä.
  Meillä on aina pelattu paljon pienestä pitäen. Pienempänä oli ensimmäinen lautapelini sarjasta pari peliä, kuten hedelmätarhan pienemmille tarkoitettu versio ja sit semmonen missä heitetttiin kahta noppaa ja nopat kerto minkä muotojen ja värinen palikka pitää omaan alustaan laittaa. En muista pelin nimeä vaan enää...
  Ja ihan aina ollaan opeteltu pelaamaan pelin oikeilla säännöillä ja opeteltu kunnioittamaan pelejä niin että pelin osat pysyy ehjinä ja tallessa.
  • Tykkää Tykkää x 2
 8. elaffy Ei muuta elämää Syysmammat 2017 Kesäkuunmammat 2015

  Meillä pelataan mielellään yksinkertaisia noppapelejä. Niistä 4v kaksoset saattavat selvitä ihan keskenäänkin, jos ei ole mitään erikoisia sääntöjä. Kaninloikka on yksi suosikeista myös.
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu