Parhaat lomakohteet Suomessa?

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Uusperhesatu, 9 huhti 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Uusperhesatu Ylläpitäjä Staff Member Administrator

  Olisi kiva tehdä vähän kotimaan matkailua kesällä koko perheen kera, mutta minne mennä? Nyt saa suositella omaa kotipaikkaa tai muuta kohdetta, jossa olisi kiva viettää kesäpäivä tai pari lasten kanssa. Asumme Turun liepeillä, joten täällä olevat kohteet ovat ainakin teoriassa tuttuja. Nyt kiinnostaisikin muut kohteet kotimaassa. :)
 2. Christalli Ihastunut foorumiin Lokamammat 2016

  Muakin kiinnostaa tää. Roadtrippi tiedossa kesäkuussa miehen ja alle 2v taaperon kanssa. Olis kiva kuulla mistä päin löytyisi kivaa tekemistä ja näkemistä meidän jengille. Me varmaankin pyöritään etelä- ja keski-Suomen alueella.
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Enni Naimisissa foorumin kanssa

  Ähtärin eläinpuisto on ainakin kiva. Käytiin miehen kanssa siellä kesälomareissulla ennen lasta.. Korkesaareen ois myös kiva päästä, kohan lapsi on isompi. Ja tietysti muumimaailma kiinnostaa. Ainakin noissa kaikissa on nähtävää ja koettavaa myös aikuisille, siksi ne ovat meidän mieleen. Nyt max. automatka 30 min, eli vielä ei kovin kauas pääse :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Uusperhesatu Ylläpitäjä Staff Member Administrator

  Osaatko sanoa minkä ikäisille Ähtäri olisi kiva?
 5. Enni Naimisissa foorumin kanssa

  Hmm.. Ihan kuinka pienelle vaan, jos jaksaa/tykkää katsella eläimiä. Rattailla pääsee hyvin siellä ja sylistä näkee aitauksiin ym. jos vaan muuten jaksaa olla. Se oli sellainen kävelyreitti metsässä aitaukselta toiselle. Oisko meillä kestänyt joku reilu tunti, kun käytiin jokaista eläintä katsomassa, mutta ei jääty kovin kauaksi ihmettelemään. Ja kesken reitin oli kahvila, jossa ottaa välihuilin ja mehua.
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Uusperhesatu Ylläpitäjä Staff Member Administrator

  Kuulostaa kivalta. Meillä on neljä lasta ikähaarukassa 8 kk - 8 v, isoimmat tykkäisivät varmasti katsella eläimiä ja pienin kulkisi kätevästi liinassa. Täytyypä harkita tätä!
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. Eclipse Ihastunut foorumiin Toukomammat 2016

  Tykkimäen huvipuisto ja Repoveden kansallispuisto. :)
  Käytiin taaperon 1v10kk kanssa jo pääsiäisenä ekan kerran Repoveden kansallispuistossa. http://www.luontoon.fi/repovesi Lapinsalmen riippusillalle jaksaa kävellä pienemmätkin parkkipaikalta ja sen jälkeen on heti hyvä kota ja eväiden syönti paikka. Kultareittiristeilyt on myös lasten mielestä hauskoja. https://orilampi.com/risteilyt

  Tykkimäen huvipuistossa on monipuolisesti laitteita myös pienille ja jos on lämmin keli niin vierestä löytyy myös uusi Aquapark. Tai lapsia ei taida viileempikään keli haitata vesipuistossa. Itse vaan olen vilukissa. http://www.tykkimaki.fi/
 8. Uusperhesatu Ylläpitäjä Staff Member Administrator

  Näyttääpä kivalta ja sellaiselta, että löytyy mieleistä tekemistä monen ikäiselle. Pitää laittaa vakavaan harkintaan. :)
 9. Huli Addikti Toukokuun äidit 2019 Heinämammat 2014 Tammimammat 2017

  Jos matka suuntautuu Pohjois-Karjalaan ja tykkää luonnosta niin koli, ruunaan kosket, patvinsuon kansallispuisto sekä pikkukilin elämyspiha on käymisen arvoisia paikkoja:)

Jaa tämä sivu