Parhaat lelut (jotka ei ole oikeastaan leluja)

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Vargynja, 14 kesä 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Mitkä kaikki tavarat, jotka ei ole alunperin tarkoitettu leluiksi, on teidän lasten mielestä niitä parhaita leluja? Täällä myös kiva artikkeli jossa esitellään lasten top 5 lelut, joista vain yksi on ihan kirjaimellisesti lelu.

  Parhaita leluja on ainakin meillä pahvilaatikot, tyhjät muovipullot ja laudanpätkät. Nyt ei ole keittiönlaatikot niin hirveästi kiinnostaneet, mutta yhden sisältö (jota oli lupa tyhjentää ja tutkia) oli pitkään yhtenään lattialla. Ulkona on suosiossa kepit, männynneulaset (niillä ollaan männynneulassotaa ja niistä tehdään ruokaa) ja koivun ne kukinto/siemenpötköt. Artikkelissakin mainittu kuoppa on myös kiva juttu.
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. Tips Ihastunut foorumiin Syysmammat 2018

  Meillä "oikeat" lelut ovat tuntuneet rahan hukalta ekat 3 vuotta lapsiperhe-elämää, esikoinen kun preferoi muita lelunkorvikkeita (ja edelleen tykkää niistä).

  Käytöstä poistetut hammasharjat. Nämä muodostavat perheen, lentävät supersankareiden tapaan ja ovat joskus myös merenneitoja.

  Lusikat. Ks hammasharjat.

  Kynät, etenkin värikynät. Sama homma.

  Ajankohtainen lelu: herneen palot. Syö herneet, palot toimivat lentokotkina. Kova juttu.

  Itse asiassa meidän 4v keksii leikin millä vain esineillä, kunhan niitä on useampi kuin 1. Hiuslenksut, helmet - tukalassa tilanteessa auton takapenkillä perheleikki onnistuu vaikka omilla sormilla.
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. mde Vieras

  Läpi näkyvään rasiaan laitettu lusikka. Sitä on hauska ravistella ja tutkia.
  Toinen hauska juttu on kuljettaa kaikki kengät yksitellen olohuoneeseen ja siitä sitten takaisin eteiseen.
  Ja kaikki mikä on kielletty kelpaisi leluksi; puhelin, kaukosäädin, pleikkarin ohjain ja tietenkin isosiskon pienet lelut jotka voi joutua vahingossa suuhun. Tytär tällä hetkellä 1v2kk.
  • Hauska Hauska x 2
 4. mde Vieras

  Ja 4v tykkää tällä hetkellä tehdä omia leluja; silppuaa paperia (eli askartelee mitä milloinkin leikissä tarvitsee) ja keräilee kiviä, helmiä, nappeja yms leikkeihinsä ja ne ovat milloin mitäkin (rahaa,ruokaa,leluja,lahjoja tms). Piirtää kirjoja, ravintolan kylttejä, kutsukortteja, tunne kortteja ja välillä jopa kuvia siitä, mitä hän on jo leikkinyt tai aikoo leikkiä. Roolivaatteet on in ja jos ei sopivaa vaatetta ole niin panostaa enempi hahmojen liikkeisiin ja välillä esittelee liikkeet monta kertaa hidastettuna. Mielikuvitus vain rajana ja oikeat lelut jääneet nyt siskon myötä vähän turhiksi.. Ja ai niin.. Jos pikku siskolla on joku lelu kädessä (olkoon vaikka vauva lelu) niin se rupeaa varmasti kiinnostamaan :D
 5. Enni Naimisissa foorumin kanssa

  Onnittelukortit, valokuvat, kävyt, kivet, kaukosäädin, kännykkä, rahat, lompakko, etukortit, vessapaperirulla papereineen, kalenteri, kaikki astiat ja aterimet, tarraharja, korut, askartelutarvikkeet, omat vaatteet ja asusteet, kaikenlaiset rasvat ja rasvapurkit. Artikkelissa mainittuihin ei ole ainakaan vielä ollut kiinnostusta.
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Wc-paperi, peliohjaimet ja kaukosäätimet, kauhat ja keittiölastat..
 7. mannikka Ei muuta elämää Elomammat 2018 Helmikuunmammat 2015 Syysmammat 2016 Elomammat 2016

  Wc-paperirullat, vessaharja, potat :rolleyes: kävyt, hiekka, multa, ruoho, kengät (ja kaikki toki heti suuhun)

Jaa tämä sivu