Paljonko lapsi syö kiinteäruokkaa?

Keskustelun 'Laskettu aika toukokuussa 2011' aloitti Jelena, 7 joulu 2011.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Jelena Aloittelija

  Hei, jos joku on vielä täällä. :) Kaikki karkasivat näköä Fs-bookiin, mutta jos joku jaksaa vielä vastata, olisi todella hyvää. Semmoinen kysymys: Paljonko teidän vauvat syövät kiinteäruokaa päivässä?
  Kiitos vastausta.
 2. Margeliini Tuttu foorumilla

  Jaa-a... Vähän riippuu siitä, millä tuulella neiti on. On ruvennut harrastamaan pelleilyä ruokailujen yhteydessä ja suuttuu, kun yritän saada hänet keskittymään vain syömiseen :D Joten aina ei mene koko annos alas. Mutta kerralla syö siis n. 1-1,5 dl sosetta/puuroa neljä kertaa päivässä. Ja juo sen päälle vielä 130 ml korviketta. Illalla ennen iltapuuroa juo ns. välimaidon (kutsumme sitä siksi) 130 ml ilman soseannosta. Tuntuu, että tytölle maistuis enemmänkin, jos vain pelleilyiltään malttaa syödä. Tyttö siis 6 kk.
 3. arla Uusi käyttäjä

  meidän poika syö kolmesta neljään kertaan plus maidot päälle. aamulla puuroa välipalaksi hedelmää, joskus avokadoa. illallinen usein juuresmössöjä joskus lihan kanssa ja iltapuuro. poika ylihuomenna 7kk
 4. morkai Peruskäyttäjä

  Meillä syödään kiinteetä 4krt päivässä Ja nykyään syödään niitä 8kk purkkeja.. molemmat vetäse yhen ja sit maitoa päälle. Illalla puuro ja aamulla hedelmäsose.

Jaa tämä sivu