Paljonko korviketta menee?

Keskustelun 'Laskettu aika huhtikuussa 2012' aloitti Evelin, 6 elo 2012.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Evelin Oman äänensä löytänyt

  Heippa kaikille, etenkin niille joilla korviketta kuluu. Meillä on tähän asti menty pelkällä tissillä ja en siis tiedä paljonko typy syö. Päivällä selkäni sanoi poks ja sain päivystyksessä piikin, jonka jälkeen en voi imettää ainakaan kahteen päivään (enkä kyllä mukaan saamillani lääkkeillä myöskään, joita voin joutua syömään parikin viikkoa), joten nyt tartteisi saada vähän vinkkejä siihen kuinka paljon korviketta täytyy kaappiin varata...
 2. Thellu Jostain jotain jo tietävä

  Heippa! Kyllä sitä kannattaa varata aika hyvin... Mutta en sinuna kauheasti ostais kerralla, koska korvikettahan saa ihan kaikista kaupoista.. mitä korviketta ajattelit ostaa? meillä on ollut NAN1 käytössä kahdella lapsella ja ollaan koettu se hyväksi...  Meillä menee nykyään noin 700 milliä nannia päivässä, tosin poitsu syö yhden kasvissoseen päivässä, velliä aamuin illoin ja vielä luumusosetta pikkuisen jotta kakka luistaa.. Mutta sillon kun oltiin vielä täysin korvikkeella niin pojulla meni se 1,5 litraa päivässä... Meillä tosin poitsu on aika isokokoinen ja ollut aina hyvä syömään..Ehkä sinulla kannattaa ensin ostaa vaikka 2-3 purkkia (500 milliä purnukkaa) ja sitten katsoa yhden päivän että minkä verran sitä menee, siis jos et voikkaan pariin viikkoon imettää. Jonka jälkeen voi varata kaappiin tarvittavan määrän sitä korviketta. Toivottavasti tästä oli edes vähänkään hyötyä sinulle.. 
 3. Emmy' Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Heipä hei! Meillä osittaisiimetys edelleen käytössä ja siis suurimman osan maidosta poika saa rinnasta. Meillä menee siis "vain" yksi purkki Nan1 500ml/vrk. Käsitykseni mukaan poika tarvitsisi ainakin sen 1000ml korviketta jos pelkkä korvike olisi ruokana. (Juuri niin kuin Thellu mainitsikin.) Meidän poika juo 80-120 ml korviketta 3-5 krt/vrk ja aina ennen sitä saa äidinmaitoa. Mahdollisesti voisimme päästä eroon korvikkeesta, mutta minusta tämä on nyt niin toimiva systeemi ja neuvolastakin sanotaan aina että "jatkakaa samaan malliin", niin jatkamme.
 4. Evelin Oman äänensä löytänyt

  Kiitos teille Thellu ja Emmy' viesteistänne. Mies kävi kaupassa ostamassa sellaisen ison laatikollisen 2dl:n Tutteleita (jotka oli esikoisella hyviksi havaittu) ja niitähän tuntui menevän. Piti käydä sitten itse hakemassa 500 ml:n pulloja muutama varastoon. Ja taitaa neiti syödä sen melkein litran päivässä. Surku vaan tulee, kun haluaisi pelkästään tissiä. Huutaa pullolle vaikka nälkä olisi ja yrittää kääntää päätään tissille ja hamuta sitä. Tänään olen ottanut vain aamulla lääkkeitä ja jos pärjään yön oli ottamatta, niin päästään palailemaan tissitykseen. Oli tästä kuitenkin nyt se hyvä puoli, ettei ole niin korkea kynnys jättää neitiä vaikkapa isän kanssa kotiin tai mummolaan, kun ei nyt kuitenkaan olla pärjätty pelkällä tissillä. Samapa tuo on sitten vähän lisää sitä korviketta juoda, että äiti pääsee välillä ihan omiin harrastuksiina. :)