Painon ja kehon muutokset

Keskustelun 'Laskettu aika heinäkuussa 2017' aloitti jupa-, 12 marras 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Esper Tuttu foorumilla

  Mikä ihme noita neuvolan vaakoja tosiaan vaivaa, ne on säännöstään sen +2kg verrattuna koti vaakaan..:bored::arghh::banghead:
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 2. Balacenia Addikti Helmikuunmammat 2016 Heinämammat 2017

  Eri vrk aika ja vaatteet päällä vaikuttaa ainakin jonkin verran. :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 3. Esper Tuttu foorumilla

  Jep :) , onneksi mun hoitsu antaa merkata kotona otetun aamupainon...
 4. SusuPala Rakastunut foorumiin Huhtiäidit 2020 Heinämammat 2017

  Vähästäkin tuntuu valittavan Catielen neuvolatäti!o_O Täällä viimesin mittaus vko 21+6 näytti 7 kg plussaa alkutilanteeseen ja täti ei asiasta sanonut puolta sanaa..! Että kait sitte ookoo... Tietty jos olet tyyliin 150 cm pitkä ni sitte..? Muutenkin tuntuu neuvoloilla ja niiden tädeillä olevan kovastikin eri "rajat" noille painovalituksille jne..
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Pallo. Peruskäyttäjä

  Meilläkin neuvolassa näyttää 2 kg enemmän kuin kotivaaka! Paino noussut omasta mielestä aika paljon (7 kg lähtöpainosta), mutta siihen ei ole kyllä puututtu neuvolassa ainakaan vielä....
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 6. Tasse83 Tuttu foorumilla

  Täällä painoa tullut hurjasti parin viimeisen kuukauden aikana. Jossain vaiheessa olin neljä kiloa miinuksella, nyt tullut jo kuusi kiloa lisää lähtöpainoon. Terkkari oli sitä mieltä, että hormonit vain toimivat mun kohdallani näin, koska syömistä olen yrittänyt tarkkailla. Kunpa tätä saisi jotenkin rajoitettua, mutta tuskin onnistuu...

  Musta tuntuu siltä, että masu on jo aivan jättimäinen. Sf-mitta neuvolassa 21 cm. Ei ollut esikoiseta noin paljon vielä tässä vaiheessa (22+4).
 7. SusuPala Rakastunut foorumiin Huhtiäidit 2020 Heinämammat 2017

  Mulla taisi olla sf 20 cm vko 21+6, ja on kyllä ihan tarpeeksi kokoa!:woot:
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 8. Pilvilinna Addikti

  Meillä ei vaikuta painoon kuin 5min matka neuvolaan ja siinä ajassa tulee se +2 kg neukun vaakaan
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. Vesimelonivauva Peruskäyttäjä

  Kyllä mullakin näyttää +2kg enemmän ku kotona mut mä mittaan kotona painon aamulla ennen ku oon mitää syöny ja ilman vaatteita ni tottakai se vaikuttaa. Mulla oli sf mitta RV 22+ 26cm ja tänään RV 26 niin sf edelleen 26cm. Ensin oltiin yläköyrien yläpuolella ja nyt käyrillä taas. Esikoisesta huiteli kans missä sattuu mut pieni mun mahani oli.
 10. Balacenia Addikti Helmikuunmammat 2016 Heinämammat 2017

  Mulla oli sf-mitta rv 22+2 26cm. Mut mulla onkin kaksoset ja toi lukema ei oo relevantti monikkoraskauksissa. Esikoisesta mulla oli 22+4(?) 20,5cm. :D
 11. Pilvilinna Addikti

  Mulla esikoisesta sf-mitta oli 24+0 24cm (jonka jälkeen lähettiin huitelee yläkäyrän yläpuolelle tai siis 25+ ollu viel yläkäyrällä 25cm ja siit nousu) ja nyt 22+0 20cm että vähä pienempänä ainaki eka mittauksen aikana :)
 12. Balacenia Addikti Helmikuunmammat 2016 Heinämammat 2017

  Voi apua, mittasin äsken vatsanympäryksen ja se oli 115cm! :D
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 13. Tasse83 Tuttu foorumilla

  En uskalla mitata... kahdesta ymmärrettävästi masu kasvaa. Itsellä viimeisen kuukauden aikana vatsa kasvanut jotenkin aivan valtavaksi. Nyt jo on tukala olo istuessa. Esikoisesta vatsa levisi jotenkin sivuille suht rauhalliseen tahtiin, mutta nyt pullistuu ulos kuin ilmapallo. Poikavatsa. Tuon vatsan vielä kestäisi, jos takamus ei leviäisi samaan tai vielä nopeampaan tahtiin. Ilmeisesti mun kroppa vaan kerää imetysvarastoja näin. Saisipa jo laihduttaa. Tekisi mieli jättää koko imetys väliin, kun viimeksi maltillinenkin laihdutus vaikutti maidontuloon. Kadehdin niitä, joilta imetys sulattaa raskauskilot.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 14. Liinukainen Tuttu foorumilla

  Mulla neuvolassa oli sf-mitta nyt 26+4 niin 23cm. Aikaisemmin mentiin yläkäyrällä mutta nyt ollaan palattu keskikäyrälle.
  • Tykkää Tykkää x 1
 15. Birgitta Aloittelija

  Mullaki on nyt viimisen kuukauden, tai parin viikon aikana maha kasvanu yhtäkkiä ja reilusti! Ihmisten katseet töissä on ajoittain jopa kiusallisia :wideyed:
  Aamulla kävin vaa'alla ja 10kg tullut normaalipainoon. Balacenian innottamana äsken mittasin mahan ja se on tasan 100cm :D Ei auta kun toivoa ettei maha kasva ihan jäätävän kokoseksi :nailbiting:
 16. Pilvilinna Addikti

  Täällä Sf 26+0 25cm. Yläkäyrän ja keskikäyrän keskellä mennää. Esikoisesta jo huideltiin yläkäyrän yläpuolella. :)
 17. Vesimelonivauva Peruskäyttäjä

  Mulla tullu nyt n 10kg ekasta neuvolasta hyi ku on jo omasta takaa kiloja! Ja mittasin myös huviks äsken mahaympäryksen ni 112cm rv28+2
 18. Esper Tuttu foorumilla

  Mistä kohti mittasitte? :) Mä sain 84-91cm, tuo isompi mitta lonkkaluiden päältä.
 19. Pilvilinna Addikti

  Mie mittaan vähä navan alta. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 20. Balacenia Addikti Helmikuunmammat 2016 Heinämammat 2017

  Suunnilleen navan kohdalla oli isoin ympärys.

Jaa tämä sivu