Ovulaatio- ja raskaustesti risut ja ruusut

Keskustelun 'Kuumeiluklubit' aloitti Pilvilinna, 8 loka 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Hena82 Naimisissa foorumin kanssa Maalismammat 2018

  Minä annan isot risut Andon digitaaliselle raskaustestille johon voi ostaa lisäpuikkoja. Kahdessa edellisessä kierrossa on näyttänyt positiivista ja menkat on alkanut ihan ajallaan. Viime kierrossa kahtena päivänä tolla positiivinen kun kaikki muut testit näytti negaa - myös apteekin oma. Ihan susi siis!!

  Ruusuja saa sitten Clear bluen viikkonäyttöinen digi vaikka onkin aika hintava.
 2. Elisenda Tuttu foorumilla

  Ruusuja:
  -Clearbluen kaksoishormoni-ovulaatiotestit, ei jätä tulkinnanvaraa mutta hintava
  - Apteekin ovulaatiotestit (pinkki paketti, puikkomalli), tein samasta näytteestä kaksi testiä, samanlainen tulos. Ainut vaan että viivat on helposti jotenkin epämääräisen muotoiset, mutta kokonaisuutta katsomalla pystyy määrittämään onko ovisplussa

  Risuja:
  -Rfsu:n liuska-ovistestit, tein samasta näytteestä taannoin ainakin 5 testiä samalla tavalla kaikki, jokaisessa eri tulos, plussaa, hailuraa ja negaa.

  Raskaustesteistä en osaa sanoa mitään, kaikki mitä oon tehnyt (rfsu, clearblue, apteekin oma, one step) on olleet ihan negoja ilman viivanpaikkoja tai mitään.
 3. kadonnut Peruskäyttäjä

  Plussaa ehdottomasti Clearbluen ovulaatiotesteille. Ainoo miinus on se, ettei lisää tikkuja voi tilata vaan pitää aina ostaa se vempainkin uudelleen..

  Raskaustesteistä paras mun mielestä on cb:n digi. Mikään ei oo niin kurjaa, ku niiden haamuviivojen ja viivanpaikkojen kanssa arpominen....
 4. Pompo Peruskäyttäjä

  ..
  Last edited: 4 touko 2017
 5. mangustimamma Rakastunut foorumiin Lokamammat 2018 Joulumammat 2016

  Risuja Clearbluen hedelmällisyysmonitorille. Hirveästi käyttörajoituksia joita ei yksittäispuikoissa ole. Kierron voi määrittää vain 1-4 päivinä, ovulaation voi testata vain niinä päivinä kuin laite käskee (ja silloinkin vain ennalta määrättynä 6 h ajankohtana jota ei kesken kierron voi enää muuttaa), eikä myöskään raskaustestiä voi tehdä kuin laitteen pyytäminä päivinä. :banghead:

  Esikoisen kanssa myöhästyin tuosta kierron asettamisesta koska laite tuli postissa väärässä vaiheessa kiertoa -> jouduin laitteen lisäksi ostamaan vielä uuden paketin tavallisia ovistestejä ja raskaustestit. Plussasin tuolloin, joten hintavahko laite jäi tuossa raskaudessa täysin turhaksi.

  Ovistestien ajankohtavaatimus on myös ärsyttävä, koska itsehän huomasin vasta tämän kierron aikaikkunan määrittämisen jälkeen, että laitteen kello oli väärässä ajassa eikä sitä voinut - ylläri pylläri - enää siirtää ennen uuden kierron määritystä. Vastahan tässä on viisitoista aamua putkeen kärvistelty aina jalat ristissä milloin se laite suvaitsee antaa aamupissiluvan. :rolleyes:

  En käsitä miksei tuota voi ohjelmoida niin, että on suositusajankohta jolloin saa luotettavimman tuloksen, mutta sen ajankohdan ulkopuolellakin käyttö on mahdollista ns. omalla vastuulla. :wideyed:

  Pahoittelut vuodatuksesta!
 6. Elisenda Tuttu foorumilla

  Mangustimamma, ompa kertakaikkiaan hankalan kuuloinen laite käyttää :eek: ja tosiaan sillä rahalla mitä tuo maksaa, ostaa vinon pinon ihan perus ovis- ja raskaustestejä :rolleyes:
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. mangustimamma Rakastunut foorumiin Lokamammat 2018 Joulumammat 2016

  Lisään vielä tuosta CB monitorista, että laite jostain syystä vaatii jatkamaan testausta vielä ekan huippupäivän jälkeenkin, mikä tuhlaa ärsyttävästi testejä. Nyt on kohta vaatinut jo parikymmentä testitikkua tässä kierrossa, toista päivää sanoo huippua ja edelleen on sitä mieltä, että huomenna pitäisi testata uudelleen. :wideyed: Vrt. CB:n hymynaamatikuilla ei muistaakseni voi enää edes testata samalla laitteella kun on kerran saanut huipun.

  Tämä tikkujen huima kulutus on tosin sikäli omaakin syytä, että aloin merkkailemaan kiertoja jo melko pian edellisen synnytyksen jälkeen, mutta unohdin merkata yhden kierron sen ekan 1-4 päivän aikana kun se oli vielä mahdollista -> laite tulkitsee että minulla on superepäsäännöllinen 30-58 päivän kierto ja vaati tikuttamaan kp5 lähtien. :rolleyes:

  Pöh!
 8. Elisenda Tuttu foorumilla

  Tuo monitori olis kyllä hyvä, jos pystyis jälkikäteen tekemään noita muutoksia! Onko miten kalliita ne tikut joita siihen käytetään? Ja pystyykö sitä jotenkin nollaamaan, että jos on mennyt päin honkia, niin alottais seuraavasta kierrosta ikäänkuin alusta?
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. mangustimamma Rakastunut foorumiin Lokamammat 2018 Joulumammat 2016

  Elisenda: Jotain viidenkympin luokkaa on 20+4 pakkaus ovis- ja raskaustikkuja. Tietty niitä ei varmaan jatkossa mene koko pakettia per kierto. Ja pystyy nollaamaan, en vaan tullut älynneeksi aiemmin että olisi kannattanut niin tehdä. Pitää katsoa josko ensi kierron alussa nollaisin. Paitsi tietysti jos käy niin kova mäihä että plussaan. :happy:
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. Hankikanto Ihastunut foorumiin Joulukuun äidit 2019

  Nousiskohan tämä ketju tällä...
  Olisko kellään viimeaikaisia kokemuksia raskaustesteistä?

  Viikkonäytöllistä clearblueta tuli käytettyä vasta kun olin varma raskaudesta, näytti ihan oikein '2-3'.
  Rfsun tikkuja olen käyttänyt. Ovis on vähän haamuisa ollut. Raskaudet on näyttänyt ihan hyvin, tosin toivoisin että näkyisi jo ennen menkkojen myöhästymistä...
  Pregcheck:llä en ole koskaan saanut mitään järkevää aikaan. Ekassa pakkauksessa näyte ei edes noussut riittävän ylös asti jostain syystä. Ja oli todella vaikea reklamoida tuolle firmalle ja lisäks ei tullut mitään vastausta.
  Nyt ostin Apteekki-merkkisen 10-herkän. Saas nähdä millainen se on. Turhan kallis, n.5e/kpl.

Jaa tämä sivu