Osallistu HELMI-suolistobakteeritutkimukseen ja edistä hyvää asiaa! :)

Miramaria

Tietävä tietäjä
Heippa kaikki!

Helsingin yliopisto etsii perheitä suolistobakteeritutkimukseen! Kiinnostaisiko sinua osallistua ja edistää hyvää asiaa? :) Kutsu alla:

"Hyvä odottava äiti tai isä,

Helsingin yliopistossa on meneillään HELMi-suolistobakteeristotutkimus, joka kartoittaa lasten suolistobakteeriston kehittymistä syntymästä 2v. ikään selvittääkseen, miten perheen elintapa- ja ympäristötekijät muokkaavat bakteeristoa ja mitkä bakteeriston piirteet liittyvät lapsen vointiin ja terveyteen. Vauvan bakteeriston kehittyminen on tärkeä prosessi, jonka häiriöillä voi olla pitkäaikaisia terveysvaikutuksia kuten lisääntynyt allergia- tai autoimmuunitautien riski. HELMi-tutkimus tuo uutta tietoa bakteeriston luonnollisesta kehityksestä ja terveysvaikutuksista, jotta tulevaisuudessa voimme arkisin valinnoin tukea lasten bakteeriston kehitystä terveyttä ylläpitävään suuntaan.

Bakteeriston kehitystä seurataan ulostenäytteistä, ja taustatiedot kerätään älypuhelimella ja tietokoneella toimivalla sähköisellä kyselyllä. Vastaustallenteet jäävät perheen käyttöön kattavana koosteena vauvan alkutaipaleesta tarjoten mm. yksityiskohtaisen kirjanpidon lapsen sairasteluista ja lääkityksistä ensimmäisen 2 elinvuoden aikana.

Pääsenkö mukaan? Tutkimukseen kutsutaan suomea puhuvia pääkaupunkiseudulla asuvia perheitä, joihin syntyy vauva ennen 2017 kesäkuuta.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen www.helmitutkimus.com.
----

Olisi hienoa jos voitte olla mukana edistämässä tärkeää asiaa!"
 
Takaisin
Top