Oletko ollut joskus luokkakokouksessa?

Vargynja

Admin
Staff member
Administrator
Helmikuiset 2021
Onko entiset luokkasi pitäneet luokkakokouksia? Oletko osallistunut niihin?

Täällä ei ole luokkakokouksia näkynyt eikä kuulunut. Kuudennella luokalla sovittiin aika ensimmäiselle luokkakokoukselle ja sen järjestäjät. Vuosikin tuli luokkasormukseen, mutta on tainnut tyystin unohtua. (Luokkasormukseni on myös hukkunut ajat sitten.) En toisaalta ole kaivannutkaan kokouksia. En varsinaisesti ollut ikinä suosittu. :rolleyes:
 
Kuudennen luokan luokkakokous oli 2.2.2002, oli kaiverrettu luokkasormukseen. Joku sitä kokousta alkoi silloin puuhaamaan ja kiva oli nähdä ihmisiä. Sen jälkeen ei oo kokoonnuttu. Oon miettinyt että lähihoitajaluokan kanssa ois kiva treffata. 20 vuotta valmistumisesta tulis ens keväänä. Vois olla hyvä hetki pitää kokous:happy:
 
Ei ole ollut luokkakokouksia. Kymmenen vuotta kun tuli tässä taannoin yläasteelta pääsemisestä, niin kävi mielessä pitääkö joku kokousta. Ei kutsua ainakaan kuulunut.
 
Me sovittiin muistaakseni 6. luokalla 10v. eteenpäin eli 6.6.2006 ja noihin aikoihin tosiaan sitten treffattiin. Käytiin syömässä ja sitten jotain pelejä pelattiin...en oikein enää muista. Pari tyyppiä oli valittu tuohon tehtävään. Jos nyt oikein muistan niin sovittiin seuraava tapaaminen vuodelle 2026 (koska 2016 olis ollu liian pian).
 
En tiedä oliko alakoululuokan luokkakokousta vai ei, toisaalta en ole jäänyt heitä kaipaamaan, joten eipä tuolla väliä ole. Luokkahenki oli sillä luokalla nollassa.

Yläkoululuokkalaisiani olisi ollut kiva tavata, se oli mahtava luokka, mutta sille luokalle ei edes sovittu luokkakokouksia.
 
Ei ole tullut käytyä. Jossain vaiheessa ajattelin, josko peruskoulun kokoontumisissa jaksaisi käydä. Jotkut aktiivisimmat kävivät vuosittain ( meillä ei siis ole varsinaisia luokkakohtaisia kokoontumisia vaan vanhimmat osallistujat saattoivat olla lähes 80-vuotiaita)
 
En ole käynyt, enkä ole varma onko kokouksia pidetty. Sellainen voisi kieltämättä olla mielenkiintoinen tapahtuma ja saattaisin jopa mennäkin käymään.:)
 
Ei koskaan edes puhuttu mistään luokkakokouksista, sillä yläasteella luokkamme henki oli sen verran huono. Kaikki olivat vain tyytyväisiä että pääsivät muista eroon kun koulu päättyi.
 
Meillä on ollut yksi luokkakokous, johon osallistuin ja oli ihan kivaa. Toistakin on suunniteltu, mutta kaikki ovat liian kiireisiä. Netissä jutellaan koulukavereiden kesken aina joskus, yleensä joka vuosi.
 
Takaisin
Top