Oletko introvertti vai ekstrovertti?

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Vargynja, 1 touko 2021.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Vargynja Moderaattori Staff Member Helmikuiset 2021

  Oletko introvertti vai ekstrovertti? Entä puolisosi ja lapsesi?

  Täällä asuu introvertti perhe. Sinäänsä kätevää, että kaikki on samaa lajia. Ainakaan ei yksi haikaile esim. isojen juhlien perään ja toinen halua pysyä perhepiirissä.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 2. Nurinkehrääjä Ihastunut foorumiin Heinäkuun äidit 2019

  Itse olen introvertti ja erakkoluonne ja ukko taas ambiverttiin kallistuva introvertti.
  Pojasta ei vielä tiedä kun on niin pieni, eikä ole koskaan ollut tekemisissä ikäistensä kanssa.
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Yölento Ei muuta elämää Marrasmammat 2016

  Olen introvertti, samoin myös mies ja kolmesta lapsesta kaksi. Oi autuas korona, miten paljon olet tehnyt hyväksemme!
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 3
 4. Pingviiniemo Addikti Heinäkuiset 2021

  Introverttiperhe täälläkin. Tykätään olla kotosalla, eikä haaveilla juhlimisesta ja isoihin tapahtumiin osallistumisesta.
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Ginger Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Huhtimammat 2016

  Itse koen olevani ambivertti. Jos jompaankumpaan kallellaan olen, niin introverttiin. Sosiaalinen kanssakäyminen isoissa määrin on kuormittavaa, viihdyn perheen kesken. Jonkin verran sitä kuitenkin kaipaa sosiaalisia kontakteja.
  Muut meidän perheessä taitaa olla enemmän ekstroverttejä. Ainakin lapset vaikuttaisivat olevan. Mies ehkä voi olla ekstroverttiin taipuva ambivertti.
 6. tiuhtimus Addikti Jouluäidit 2020 Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Meillä koko perhe taitaa olla ambiverttejä, tykätään olla omissa oloissa/pienellä porukalla mutta välillä sitä kaipaa vähän isompiikin ympyröihin.
 7. Suski75 Addikti Helmikuunmammat 2016 Elokuun äidit 2019

  Introvertti olen, niin varmasti kuin ihminen vain voi introvertti olla, mutta osaan kyllä esittää ekstroverttia aina kun on tarpeen. Oma sukuni on läpikotaisin introverttejä. Esikoinen on selvästi ekstrovertti. Kuopuksesta en osaa sanoa.
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. Chandelier Tuttu foorumilla Huhtimammat 2018

  Mä olen introvertti, tosin viihdyn kyllä hyvin _läheisten_ ystävien seurassa pitempiäkin aikoja. Mies on extrovertti, lapsesta en osaa vielä sanoa. Hän on kyllä sosiaalinen ja ottaa hyvin kontaktia muihin, voi kyllä johtua siitäkin että koronan takia ollaan niin pienissä piireissä, että kaikenlainen uusi on hänelle ihan luksusta.

  Ja miten ihanaa olikaan löytää työ, jossa tehdään työpisteellä yksin töitä... ilman mitään mahdollisuutta kommunikointiin muiden kanssa JA koronan takia on ihan ok vetäytyä sinne nurkkapöytään syömään niitä omia eväitä.
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. lambi Addikti Toukokuunmammat 2014

  Ekstrovertti täällä. Onneksi on iso perhe ja paljon ihmisiä ympärillä heidän myötä, muuten sosiaalinen eristys olisi ollut melkoisen tuskaa. Kaipaan kovasti isoja sukujuhlia ja esim koulun päättäjäisiä, joulujuhlia, syntymäpäiviä jne.
  Hakeudun äkkiä kylään tai pyydän ystäviä käymään kun on huono päivä, saan kohtaamisista hurjasti energiaa. Mies on toista maata, tarvitsee omaa aikaa akkujensa lataamiseen. Lapsissa löytyy sitten molemman sorttisia :shy:..
  Mäkin olen ammatissani omassa huoneessa tietokoneella, pakko vaihtaa alaa kotiäitiyden päättyessä ettei pää hajoa ihmiskontaktien puutteeseen.
 10. move88 Naimisissa foorumin kanssa Helmimammat 2018

  mä olen ambivertti eli siitä välistä. nuorempana olin enemmän introverttiin kallellaan, mutta nykyään tarvitsen ehdottomasti sosiaalisia kontakteja enemmän. toisaalta taas esim juhlissa musta on välillä mukava vetäytyä sivuun ja seurata vaan menoa ihan omasta rauhasta. eli molemmat puolet löytyy.

  mies on ekstrovertti ja lapsi vaikuttaa tällä hetkellä olevan enemmän sitä laatua myös.
 11. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Vanhemmat ambivertteja kallellaan enemmän introverttiin, luulenpa että molemmat lapset ekstroverttejä kuten mumminsakin:shy:
 12. Shooky90 Ihastunut foorumiin Elokuiset 2021 Elokuun äidit 2019

  Minä olen introvertti, mies introvertti kaikkien paitsi tuttaviensa seurassa. Lapsi on 150% extrovertti. :hilarious:
  • Hauska Hauska x 1

Jaa tämä sivu