Oireet

mithra

Vauhtiin päässyt keskustelija
Eilisestä lähtien ollut sellainen outo levollinen fiilis että ehkä voisi pian jotain tapahtua. Nyt rv 37+2. Tänään vatsa sekaisin, mikä outoa koska on ummettanut jo monta kuukautta. Noh kyllähän se synnytys väistämättä lähestyy, mutta onko kyse päivistä vai viikoista [emoji23]
 

eepee

Jostain jotain jo tietävä
Vauvan pää painaa alhaalle niin että alavatsalla on paineen tunnetta ja välillä jopa särkyä/arkuutta. Ja huomaan kans, että pitempään kävellessä alkaa selkälihakset väsyä.

Varmaan paikat tuolla pikkuhiljaa pehmenee, mutta muuten synnytystä enteileviä oireita ei kyllä ole vielä havaittavissa. Nyt siis 38+5 menossa. :)
 

hansku

Vasta-alkaja
Viime viikkoina alkanut tulla menkkakipumaisia tuntemuksia, jotka menee kuitenkin suht pian ohi. Lisäksi usein vihlaisuja kohdunkaulan (?) alueella, samoi sellaisia ilkeitä tuntemuksia, että jalka menee alta. Joku hermo jää ilmeisesti puristuksiin, kun tyyppi puskee päätä lantioon. Neuvolan mukaan kaikki ihan normaaleja, joten en ole ollut huolissani näistä.. Mutta joko pian alkais tapahtua, kun näitä tuntemuksia on tässä viime päivinä tullut lisää?? LA huomenna, enkä jaksaisi enää odottaa!
 

Jayy

Kommentoinnin ninja
Huhtimammat 2018
Lokakuun äidit 2019
Mulla tuli noita jalat alta tuntemuksia joku vähän vajaa viikko ennen synnytystä :)
 
Top